• about us img12

Tentang Kami

about us img1

MEDO, diadegkeun ku Mr. Viroux, tujuanna pikeun nyayogikeun layanan mandeg kanggo mantuan ngawangun bumi bintang lima anjeun kalayan harga anu terjangkau.

Dimimitian ku bisnis jandela sareng panto, beuki seueur nasabah masrahkeun MEDO pikeun ngabantosan aranjeunna dina mésér jati.

Laun, MEDO nyetél pabrik jati ngalangkungan akuisisi kanggo nyayogikeun layanan mandeg. 

Salaku produsén ngarah pikeun sistem jandéla sareng panto minimal ogé jati minimalis,

MEDO nawiskeun rangkeian produk anu lega pikeun nyumponan ampir sadaya kabutuhan ti developer, arsiték sareng pangguna akhir.

R&D kontinyu sareng desain inovatif ngajantenkeun urang trenetter di industri.

MEDO sanés ngan ukur panyayogi produk, tapi pembangun gaya hirup.

midu
about us img3
about us img4

Sistem propil

Struktur unik, kualitas Certified

Sistem pakakas keras

Pry-resistence, anti-fall, kaamanan tambahan

about us img5
about us img6

Asesorisna

Bahan premium, desain khusus

Sistem kaca

Hemat énergi, insulasi sora, kaamanan

Jandéla sareng panto sistem nutupan ampir sadaya jinis jandéla sareng panto di pasar, kalebet tapi henteu diwatesan ku:

• Jandéla casts outswing

• Jandéla casts inswing

• Dengdekkeun sareng Hurungkeun jandela

• Jandéla ngésér

• Jandéla paralel

• panto casement outswing 

• panto casement inswing

• panto ngageser 

• Angkat sareng Geser Panto

• panto geser anu tiasa diaktipkeun

• panto tilepan Bi 

• panto Perancis

• Hateup ker sareng sistem shading

• Sunroom

• Tembok hordeng jsb.

Versi bermotor sareng manual sayogi.

Flynet stainless steel sareng flynet disumputkeun aya.

Kalayan bakti perawatan permukaan, gasket premium sareng pakakas awét.

Kisaran jati médé nutupan kaseueuran jinis furnitur bumi kalebet sofa, korsi santai, korsi makan, méja makan, méja bacaan, méja juru, méja kopi, kabinet, ranjang sareng sajabana, anu leueur sareng canggih.

about us img3

GARIS PRIDUSI

Lingkungan Bersih Sareng bebas Debu

Factory tour5
Factory tour7
Factory tour2

Pabrikan

Gudang

factory img1
factory img2

Jati

Produksi

factory img4
factory img3
about us img4

Harga Kompetitif

about us img5

Kualitas stabil

about us img6

Gancang Diterangkeun Waktos

Kalayan pabrik ékstrusi, pabrik perangkat keras, fasilitas pabrikan sareng basis produksi furnitur sadayana aya di Foshan, MEDO ngagaduhan kaunggulan ageung di pagawé anu trampil, ranté pasokan anu stabil, biaya kalapa sareng transportasi anu merenah pikeun ngabantosan nasabah langkung ti pasarna. Bahan baku sareng komponenana dipilih sacara taliti sareng standar ISO leres dituturkeun pikeun mastikeun kualitas anu stabil sareng pangiriman gancang, sahingga para nasabah tiasa ngaraosan kasenangan anu sami sanaos mangtaun-taun.  

Dumasar kana prinsip kualitas, palayanan sareng inovasi, urang ngembangna jaringan penjualan ku gancang sareng milarian mitra sareng distributor sacara global. Tong ragu ngahubungi kami upami anjeun resep! Tim kami bakal ngahontal anjeun dina 2 jam damel.  

about us img7

Kualitas

Tim kami sacara saksama milih bahan kalayan standar tinggi sareng teras-terasan ningkatkeun kasampurnaan sacara rinci pikeun nyayogikeun produk premium sareng awét pikeun klien kami.

about us img8

Palayanan

Jasa sadaya-buleud aya sateuacan, salami sareng saatos penjualan pikeun nyayogikeun palanggan kami dukungan téknis profesional sareng pangalaman hébat.

about us img9

Inovasi

Produk kami mangrupikeun salah sahiji tonggong tonggong dina pangwangunan gedong minimalis, anu parantos ngailhaman arsiték sareng desainer anu luar biasa. Produk anyar bakal diluncurkeun unggal taun salaku trenetter.

about us img11