• bed

Pesanggrahan

Ranjang Seoul

Pesanggrahan bantal Seoul Ti gigir, samping ranjang sapertos pinggang awéwé anu geulis. Di hareup, dua patukang tonggong bébas sareng aranjeunna henteu mangaruhan panggunaanna. Tempat tidur ukuran raja sareng warna headboard cocog sapertos lukisan minyak. Jangjang Seoul langkung luhur. Dina waktos luang, urang tiasa linggih dina ranjang kanggo maca atanapi ngobrol. Aya bantal ageung di sisi ranjang. Éta merenah pikeun disaluyukeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Designer

Sikep Bumi Anyar

Filsafat Desain Kami

Seni minimalis Italia

Ngantebkeun kageulisan bari merhatoskeun langkung seueur kana kanyamanan

Milih premium asli lapisan kulit asli

Suku karbon karbon ngagambarkeun méwah ringan sareng kaanggunan

Kombinasi sampurna kanyamanan, seni sareng nilai!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" nuju tren

Kahirupan minimalis, Ruang Minimalis, Gedong Minimalis ......

"Minimalis" nembongan dina seueur industri sareng gaya hirup

 

 

Jati minimalis MEDO ngaluarkeun sadaya fungsi anu teu perlu sareng garis produk anu kaleuleuwihi, pikeun ngawangun suasana anu alami, saderhana sareng santai.

Pikiran sareng awak anjeun bakal leupas tina maksimal.

Panjelasan Produk
Tempat Tidur Modern Jati
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
bed1 1800mm 2100x2200x880mm
bed2 Méja Samping 500x400x470mm
bed3 Seater tunggal 800x860x780mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Éksternal: Linen katun + Kulit khusus  
Bingkai: Ranjang dipiguraan logam
Dasar ranjang & sandaran: Bingkai ranjang tilepan (pigura beusi sareng strip kai padet)  
Bingkai Ranjang: Keusikan Katun Orok  
Leg Pesanggrahan: Beusi Baja Kaki  
bed31

Lawon

Tepi hiasan tina sampul dipasang dina lawon abu-abu poek, nambihan raos sareng nunjukkeun sikep anggun. Bantal ngeusi spons bénten-luhur ngadukung sirah sareng taktak urang. Éta katingalina raoseun, anu ngagaduhan hubungan anu penting sareng proporsi desainer desain produk.

Sofas lawon mangrupikeun desain minimalis dicirikeun ku sandaran tangan anu lamping anu didesain numutkeun Ergonomics.

Pigura Baja Kardon

Pigura Baja Baja kualitas luhur.

Desain modéren, nyaman, santai, elegan.

Nyiptakeun perasaan linggih dina méga.

Ranjang sapinuhna sampurna pikeun kamar. Bolu béntenna bingkai ngirangan karusakan.

Katun lemes ibarat kulit budak.

bed2
bed1

Tempat Dasar

Basis ranjang, Kanyamanan, Grand Ageung

Dina jero bantal ageung ngeusi bolu, lemes pisan sareng confortable!

Struktur

Dina struktur kai Pinus dilapiskeun dina résistansi tinggi busa-poliuretan-résistansi busa. patukang tonggong dina kayu lapis tina sagala rupa ketebalan, dilapis ku busa poliuretan variabel-résistansi tinggi, quilting kanggo tambihan kalembutan.

Bingkai Pesanggrahan

Pigura ranjang anu kuat

Pigura beusi + strip kai padet; Desain tilepan. Langkung hemat rohangan, penanganan anu merenah, pembongkaran saderhana, panyimpenan anu merenah.

bed41-removebg-preview

TINGALI LEUWIH

Ranjang

Méntalitas anu museur ku pelanggan mastikeun yén modél in-stock sareng ranjang custom urang langkung raoseun sareng awét tibatan mébel anu saling bersaing. Kalayan kontrol limbah anu unggul sareng produksi streamline kami, kami naek di luhur pabrik ranjang anu sanés dina hal harga murah sareng kualitas tinggi.

Tempat Tidur Ukuran Raja anu diustomisasi

MEDO nyayogikeun nasabah ranjang ukuran raja anu tiasa disesuaikan pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda. Kacuali ukuranana, kami ogé nawiskeun gudang pikeun desain anu téknik anu tiasa dijantenkeun salaku pilihan opsional.

Kalayan strategi urang pikeun janten panyadia jati bumi, kamampuan sareng kamampuan urang pikeun desain ranjang sareng produksi ningkat taun ka taun.

Tim anu berpengalaman sareng padamel mastikeun masing-masing produk MEDO kualitas premium pikeun ngirangan tarif telepon sélulér anjeun.

Bingkai Tempat Tidur Ukuran lengkep

Bingkai Tempat Tidur Ukuran lengkep sareng slat ranjang anu tiasa disaluyukeun jangkungna. Garis saderhana sampurna ngagambarkeun hakékat konsép desain minimalis. Headboard sapinuhna nganggo 2 bantal ageung anu nambihan nilai tambahan.

Henteu sadaya palanggan anjeun gaduh kamar tidur ageung, anjeun peryogi tempat tidur ukuran ratu pikeun nyandak bagian pasar éta.

MEDO nyayogikeun tempat tidur ukuran ratu anu tiasa sampurna pikeun rohangan leutik. Éta ngagaduhan desain pangénggalna sareng panel samping anu ipis tapi kokoh pikeun mastikeun kaperluan kaamanan sareng hemat rohangan.

Nawarkeun rupa-rupa pilihan matéri panutup, anjeun bakal tiasa nyugemakeun pilihan anjeun ku warna sareng tékstur lawon sareng kulit.

Kami gaduh SERTIFIKAT DESAIN PATEN KAMI, Upami aya tiruan, urang tiasa ngalacak tanggel walerna.

C001
Panjelasan Produk
Tempat Tidur Modern Jati
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
bed-c001 1800mm 2320x1890x900mm
bed-c001-2 Méja Samping 500x400x450mm
bed-c001-3 Seater tunggal / Ottoman 800x860x780mm / 500x380x380mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Éksternal:  Kulit microfiber  
Bingkai: Pigura kai awu
Dasar ranjang & sandaran: Bulu Pengetahuan Alam / Bingkai tilepan (pigura beusi sareng strip kai padet)  
Bingkai Ranjang: Keusikan Katun Orok  
Leg Pesanggrahan: Kaki Kayu Padet  
bed-C-001
C031
Panjelasan Produk
Tempat Tidur Modern Jati
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
c031 1800mm 2390x2000x1100mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Éksternal: Lawon Eco  
Bingkai: Ranjang dipiguraan logam
Dasar ranjang & sandaran: Bulu Alami  
Bingkai Ranjang: Bingkai ranjang tilepan (pigura beusi sareng strip kai padet)  
Leg Pesanggrahan: Carbon Steel Leg  

 

bed-C-031
C022
Panjelasan Produk
Tempat Tidur Modern Jati
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
c022 1800mm 2320x1890x900mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Éksternal: Lawon Katun sareng Linen  
Bingkai: Ranjang dipiguraan logam
Dasar ranjang & sandaran: Bulu Pengetahuan Alam / Bingkai tilepan (pigura beusi sareng strip kai padet)  
Bingkai Ranjang: Bingkai ranjang tilepan (pigura beusi sareng strip kai padet)  
Leg Pesanggrahan: Beusi Baja Kaki  
bed-C022
C813
Panjelasan Produk
Tempat Tidur Modern Jati
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
c813 1800mm 2330x1880x920mm
c813-2 Méja Samping 540x400x470mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Éksternal: Lawon Katun sareng Linen  
Bingkai: Ranjang dipiguraan logam
Dasar ranjang & sandaran: Bulu Alami  
Bingkai Ranjang: Bingkai ranjang tilepan (pigura beusi sareng strip kai padet)  
Leg Pesanggrahan: Beusi Baja Kaki  

 

bed-C813
C885
Panjelasan Produk
Tempat Tidur Modern Jati
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
c885 1800mm 1910x2340x1025mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Éksternal: Lawon Eco  
Bingkai: Ranjang Hideung Karat stainless steel-dipiguraan
Dasar ranjang & sandaran: Bulu Alami  
Bingkai Ranjang: Bingkai ranjang tilepan (pigura beusi sareng strip kai padet)  
Leg Pesanggrahan: Karbon Hideung Karat stainless steel  
bed-C885

Pilihan séjén

SOFA

KORSI

MAJALAH

KABINET

LAIN-LAIN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk