• Bi Folding System1

Sistem Tilepan Bi

MDZDM100A

 

Jangkungna Ultra Langkung 6M

Bingkai Tersembunyi Tersembunyi Sash Tersembunyi

Teu aya Celah Diantara Dua Sashes Kalayan Tampilan Rapih

Sistem Ngonci Otomatis Pikeun Operasi Gampang


Detil Produk

Tanda Produk

Bi Folding System5
Bi Folding System6

Struktur Produk

Bi Folding System7

MDZDM100 Sistem panto tilepan bijil hidep

Sistem panto tilepan bi anu ngahijikeun istirahat termal, bingkai sempit, sash disumputkeun, sareng jalur buktina cai anu handap-low nyaéta MEDO MDZDM100, fasad anu munggaran disumputkeun panto tilepan bi bijil di dunya! MEDOdesigner ngumumkeun kalayan bangga: Anjeun nyungkeun éta. Urang tiasa ngalakukeun itl

Sistem ngonci otomatis, kombinasi sawenang-wenang

Bi Folding System8

Ngaso termal dobel

Bi Folding System9

Lagu clamping

Sistem ngonci otomatis: hiji pencét sareng hiji push pikeun muka, hiji tarikan pikeun ngonci. Nyusun sawenang: sababaraha kombinasi pikeun rohangan anu robih sareng fleksibel.

Aplikasi bumi

icon11

Desain solokan khusus

icon12

Kasalametan

Desain anti ciwit: panyalindungan ati sareng ati. Geser sudut tanpa tihang kalayan desain sash disumputkeun.

Bi Folding System10

Henteu Dibuka blokir

Lawang MEDO Bi-Folding mangrupikeun iringan anu sampurna pikeun kamar anu mana waé, ngarobih ruang tamu kana rohangan anu cerah sareng terbuka ku cara ngalipet sareng ngumpulkeun sadaya panél ka hiji sisi. Kalayan Sistem Sudut Bi-Tilepan, sadayana témbok tiasa ngaleungit kanggo masihan pandangan 360 °.

Sash Hidden | Bingkai sempit

Nalika manajer produk nyobian nyumputkeun selimut panto tilepan, jalma panginten anjeunna gélo: Kumaha carana ieu tiasa dilakukeun?

Nalika désainer MEDO ngahijikeun istirahat termal, pigura sempit, sash disumputkeun sareng lagu tahan cai anu handap-handap kana hiji sistem panto tilepan

Aranjeunna reueus ngumumkeun: naon waé anu anjeun pikahoyong, kami tiasa sadar!

Bi Folding System11

Ngirit Energi

Kalayan téknologi panghalang termal Polyamide, MEDO Bi-Fold Series ngabantosan kamarna haneut dina usum tiis sareng tiis dina usum panas, teras ngirangan tagihan énergi. Salaku tambahan, sajumlah pilihan ambang ogé sayogi pikeun masihan kinerja cuaca anu langkung ningkat.

Kaamanan Tinggi

Mékanisme ngonci multi-titik kaamanan-luhur dipasang dina muka tali, kalayan ngonci némbak-bolt sareng unit anu disegel internal pikeun jaminan tambahan.

Bi Folding System12
Bi Folding System13

LEUTIK

KAMAR

TAPI TINGGAL BESAR

Juragan ngagaduhan kanyaah anu jero pikeun rohangan ageung sareng ngaharepkeun gaduh ruangan sareng kanyamanan anu langkung ageung. Sanaos situs na henteu ageung pisan, sistem panto tilepan bi anu disumputkeunMD-100ZDM ngamungkinkeun janten ruang interior anu diperpanjang pikeun luang sapanjang taun, ngajantenkeun bagian luar sareng bagian luarna ngahijikeun kana rohangan paterang kalayan lancar.

Bi Folding System14

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami