• CABINET

Kabinet

Lemari Modern MEDO

Lemari médi nampilkeun penampilan modéren kalayan harga anu terjangkau.

Ngartos kaprihatinan pangguna akhir, lomari MEDO pikeun TV nangtung ngagaduhan fitur sareng karesep desain anu béda; sareng médiana MEDO nyayogikeun cekap kanggo piring, alat-alat pérak, sareng gelas. Ngagunakeun bagian-bagian veneer sareng logam kualitas luhur, sasarengan sareng prosés produksi anu maju sareng prosés kontrol kualitas anu ketat, sadayana anu ngalayanan pasar target anjeun sareng tiasa dipasar tiasa salawasna ngabantosan anjeun kalayan nilai mérek anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Designer

Sikep Bumi Anyar

Filsafat Desain Kami

Seni minimalis Italia

Ngantebkeun kageulisan bari merhatoskeun langkung seueur kana kanyamanan

Milih premium asli lapisan kulit asli

Suku karbon karbon ngagambarkeun méwah ringan sareng kaanggunan

Kombinasi sampurna kanyamanan, seni sareng nilai!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" nuju tren

Kahirupan minimalis, Ruang Minimalis, Gedong Minimalis ......

"Minimalis" nembongan dina seueur industri sareng gaya hirup

 

 

Jati minimalis MEDO ngaluarkeun sadaya fungsi anu teu perlu sareng garis produk anu kaleuleuwihi, pikeun ngawangun suasana anu alami, saderhana sareng santai.

Pikiran sareng awak anjeun bakal leupas tina maksimal.

KABINET TV

dianshigui-1-removebg-preview

Kabinet TV Modern Marmer Top

Stand TV modern kalayan marmer mangrupikeun desain anu pang anyarna. Mibanda desain saderhana tapi gaya. Pamakéan dampal suku kuningan dibungkus ku kulit pelana kualitas luhur nambihan rasa anu langkung modéren sareng kaanggunan pikeun tampilan umum, bari manjangan katahanan sareng ningkatkeun bagian-bagian anu penting.

Ruang Tamu TV Kayu Stand

Garis-garis kabinét sisi beresih sareng rapih, kalayan kaéndahan klasik. Rasa anu unik, tiasa dicocogkeun sareng jati gaya modéren atanapi tradisional. Veneer kai padet anu digosok ku tangan nunjukkeun kapinteran detail sareng karajinan. Bahanna dilakukeun ku Smoke Veneer sareng 304 Stainless Steel Titanium Plated.

dianshigui-2
dianshigui-3-removebg-preview

Nangtung TV Kulit Stylish

Kabinet TV dicirikeun ku campuran anu harmonis tina gaya anu béda. Garis-garis panto kabinét backlit ngagabung sareng rohangan gudang anu bunder, juru buleud sareng suku langsing, sahingga kai padet sareng logam kandel tiasa hirup babarengan kalayan elegan.

Kabinet TV Kayu Pelana

TV nangtung dina finish veneer ek. Éta ngagaduhan suku waja anu luhur anu matak ngamudahkeun pikeun ngabersihkeun dina kahirupan sadidinten. Dua padamelan disumputkeun ngabantosan ngatur kabel pikeun unit hiburan anjeun pikeun ngahémat tempat hirup anjeun tina kekacoan. Salaku salah sahiji fungsi dasar dina TV, éta ngagaduhan dua laci ageung pikeun disimpen samentawis aksésoris kualitas ti mérek terkenal dianggo pikeun manjangan panggunaan unit TV.

dianshigui-4

Méja konsol

dianshigui-5-removebg-preview

Kabinet Sisi Minimalis / Konsol

Kabinet Sisi MEDO dina desain klasik cocog pisan pikeun ruang makan. Ukuran anu pas, bentukna kelas tinggi ringkes, ogé fungsi panyimpenan ageung ngajantenkeun penting pisan sareng praktis di ruang makan.

Méja konsol ruang tamu

Média méja konsol nunjukkeun kaéndahan karajinan kalayan tabrakan bahan sareng kelir anu béda. Pigura anu corétan logam digosok; partisi sareng puncak kabinét nyaéta walnut atanapi ek padet kai; sareng panélna papan serat oak atanapi walnut veneer sedeng serat. Panto papan serat sedeng sedeng muka ka luar, sareng bagian jero papan samping dihias ku kai.

dianshigui-6
dianshigui-7-removebg-preview

Kabinet Sisi Unik / Kotak Sapatu

Éta tiasa dianggo salaku kabinét sisi sareng kotak sapatu. Kalayan campuran kai sareng kulit anu sampurna, éta nyayogikeun tempoan anu nyegerkeun di bumi anjeun di ruang tamu atanapi lawang. Éta nganggo opat panto kabuka nganggo warna anu kontras anu ngajantenkeun luar biasa dina koleksi. Panyimpenan ageung ogé fitur anu pikaresepeun, éta cocog sareng gaya hirup saderhana anjeun.

 

Méja Samping Makan Mewah Modern

Méja konsol mangrupikeun barang fungsional anu cocog pikeun dapur sareng ruang makan. Tengahna perhatian tambahan ku dua lapisan manjang kotak panyimpenan, lapisan dasarna panyimpenan ageung. Kombinasi hipu sampurna ningkatkeun pangalaman hirup sadidinten anjeun. Sumawona, sareng bahan tina kulit pelana sareng luhur permukaan marmer atanapi kai, éta bakal nyorot filsafat kahirupan master dina minimalis sareng modél.

dianshigui-8

KABINET TV

Stand TV méwah | Ruang Tamu Desain Modern TV Stand | Desain Kabinet TV Kayu

Konsumén anu milari lapak TV khusus ngagaduhan fitur anu béda sareng karesep desain. Ngartos masalah ieu, MEDO nyiptakeun lapak TV custom anu gaya sareng awét anu cocog sareng target pasar anjeun.

Ngagunakeun bahan kualitas luhur, desain pangénggalna, sareng manufaktur ahli, urang ngadamel nangtung TV khusus numutkeun spésifikasi anjeun. Jumeneng TV anu tiasa dipasarkeun MEDO 'salawasna tiasa ngabantosan anjeun nambihan nilaina.

Seri TV Stand Room Living mangrupikeun salah sahiji TV nangtung paling luhur dina kumpulan MEDO. Éta salah sahiji karesep di pasar. Désainer MEDO masihan warna anyar anu seueur dianggo dina jati. Pikeun minuhan tungtutan ukuran rohangan anu bénten-bénten, éta ogé tiasa manjangan panjangna ku nyaluyukeun panel ka luhur supados langkung lami atanapi langkung pondok. Éta lumayan adaptasi kana rohangan anu béda.

Desain Jati Anyar Gaya Jati | Panyimpenan Steel TV Stand | Kabinet TV Minimalis Modern

Bagéan utama nyaéta bagéan Veneered MDF nambihan langkung seueur gaya. Dasar baja karbonna kuat janten tiasa kuat pisan sareng dina waktos anu sami langsing.

Kalayan desain kontemporer modéren, éta ngagabungkeun kesederhanaan sareng fungsina babarengan pisan. Terlebih deui, laci ageung nawiskeun rohangan panyimpenan ageung sareng ngajantenkeun TV praktis. Kayu padet & sadel kulit nganggo marmer luhur ngajantenkeun kuat sareng stabil dina struktur kanggo aman sareng lami-lami dianggo.

Méja konsol

Méja konsol dina lebet mangrupikeun kesan mimiti parabot di imah. Sanaos biasana dianggo dina cara lebet, méja méja konsér MEDO tiasa dilarapkeun ka rohangan mana waé di bumi sareng tungtungna adaptasi.

Méja konsol MEDO ogé ngagabungkeun desain langsing sareng utiliti. Ku ngamangpaatkeun mesin canggih sareng bahan kualitas, anjeun tiasa dipastian ngeunaan kualitas méja konsol MEDO.

Desainna saderhana sareng modéren anu serbaguna dina seueur gaya sareng rohangan. Éta ngagabungkeun kai sareng waja pisan pikeun nampilkeun tampilan modéren. Bagian luhur nawiskeun kotak alit kanggo disimpen kanggo tulisan alit anu tiasa ngabantosan ngatur Éntri anjeun. Dasar asalna dina tabung baja pasagi hideung matak. Sanaos katingali langsing, éta kuat berkat kualitas baja halus.

Méja Konsol Minimalis Berkualitas Tinggi | Ruang Tamu Panyimpenan Lemari Kayu Jati | Jati Kabinet Lorong

Kalayan desain kontemporer modéren, éta ngagabungkeun kesederhanaan sareng fungsina babarengan pisan. Kayu padet & sadel kulit nganggo dasar luhur marmer ngajantenkeun struktur anu kuat sareng stabil sahingga aman pikeun dianggo.

LG008
Panjelasan Produk
Kabinet TV Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
LG008 Nangtung TV 2880x1020x750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja, Kulit Pelana Premium, Diimpor Walnunt Veneer
Bingkai handapeun Kaki Baja + Kulit Pelana  
LG008-1
LG019
Panjelasan Produk
Kabinet TV Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
LG019 Nangtung TV 2170 * 420 * 680mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Veneer Haseup, 304 Titanium Baja stainless steel
Bingkai handapeun  Suku Baja  

 

LG019
LG010
Panjelasan Produk
Kabinet TV Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
LG010 Nangtung TV 2200 * 400 * 430mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Bingkai beusi dicét, veneer walnunt impor, kulit sadel premium
Bingkai handapeun Suku Bingkai Besi  

 

LG010
LG013
Panjelasan Produk
Kabinet TV Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
LG013 Nangtung TV 2030 * 415 * 490mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Kulit sadel premium , Baja hideung, ek 
Bingkai handapeun  Suku Baja  
LG013-1
LG013B
Panjelasan Produk
Kabinet Sisi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
LG013B Kabinet sisi 1380 * 380 * 1500mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja hideung stainless, hideung sareng bodas ek, kulit sadel premium
Bingkai handapeun  Suku Baja  
LG013B
TG012
Panjelasan Produk
Kabinet Sisi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TG012 Kabinet sisi 1250 * 420 * 1390mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Kulit sadel premium , 304 titanium stainless steel dilapis
Bingkai handapeun  Suku Baja  
TG012
TG-GA02
Panjelasan Produk
Kabinet Sisi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TG-GA02 Kabinet sisi 900 * 400 * 1080mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Pigura baja dicét , kulit sadel premium , impor walnunt veneer
Bingkai handapeun  Suku Baja  

 

TG-GA02
TG014
Panjelasan Produk
Kabinet Sisi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TG014 Kabinet sisi 1200 * 400 * 890mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja, Kulit Pelana Premium , Diimpor Walnunt Veneer
Bingkai handapeun  Kaki Baja + Kulit Pelana  

 

TG014-1

Kumpulan Anu sanés

Ranjang

SOFA

KORSI

MAJALAH

LAIN-LAIN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami