• Casement window

Jandéla Casement

MEDO nawarkeun sistem jandéla casement aluminium anu réa, diantarana: outsiwng casement window, awning window, tilt / hopper window, inswing casement window, Dengdekkeun sareng jandélana, window fix, window picture, sisi-hung window, tirai témbok etc.

Boh manual atanapi motor versi na aya. Bolong ngapung stainless steel sareng bolong ngapung disumputkeun sayogi pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan klién. Naon deui, MEDO nawiskeun desain jandela anu unik pikeun ngabédakeun anjeun ti anu sanés, contona, jandéla casing inswing dobel, jandela 3 in 1, jandela paralel ageung jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Casement-window4

MDPC80A

Metoda muka jandela

Casement-window5

Metoda muka panto

Casement-window6

• stabilitas tinggi • efisiensi tinggi • Versatility tinggi • stock low • nilai tambahan panghalang-gratis aksés • biaya pangropéa low • durability ditingkatkeun

Break Thermal, desain multi-rongga, solokan disumputkeun

icon2

Istirahat termal

icon3

Rongga-rongga

icon4

Serbaguna

icon1

Dirobihkeun

Isolasi termal anu hadé kalayan profil break termal, strip istirahat termal multi-rongga ageung, sareng gelas insulated kandel. Saham rendah tanpa tekanan arus kas kalayan propil anu serbaguna pisan. Kisaran produk anu dirobih ngamungkinkeun sadaya daérah sareng skénario mendakan produk anu cocog pikeun nyayogikeun sagala rupa kabutuhan dina gaya sareng fungsina. Barang-barang anu inovatif sapertos jandéla-panto sareng jandéla ngasuh dua kali sareng sajabana tiasa ngaleuwihan harepan anjeun pikeun nyumponan kabutuh anjeun anu bahkan moal aya perhatosan, sahingga mingpin tren pasar.

téknologi lnaction, kinerja sealing tinggi

icon5

Suntik lem kode sudut

icon6

Kedap hawa tinggi

icon7

Kedap cai luhur

icon8

Solokan disumputkeun

Seri lengkep nerapkeun prosés suntik lem sudut pikeun ngahontal kakuatan gabungan anu tinggi. Asesoris panyegelan gabungan mullion anu loba pisan sareng solokan anu disumputkeun parantos ningkat pisan kedap cai. Kitu deui, gasket EPDM premium parantos ningkatkeun ketang hawa sareng kedap cai.

Sudut pelindung kreatif, flynet stainless steel tembus luhur

icon9

Aksés bébas panghalang

icon10

Penjaga juru kreatif

Pigura Casement handapeun pigura anu teu kahalangan masihan panghalang-gratis. Flynet stainless steel sareng flymesh nyumput anu jelas tembus sayogi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda dina fungsi bolong sareng pandangan. Pelindung juru kréatip pikeun nyandél jandéla henteu ngan ukur desain anu éndah tapi ogé kaamanan tambahan pikeun nyingkahan juru anu seukeut.

Aplikasi bumi

icon11

Éstétika ekstrim

icon12

Kasalametan

Profil dual-warna, anu hartosna profil jero sareng profil luar anu teu paduli, tiasa cocog sareng desain interior sareng pandangan luar. Titik konci anu tahan sareng panyayogikeun nyayogikeun extrasafety sareng ningkatkeun kinerja résistansi beban angin ngalarang ketatna hawa sareng cai anu sesak. Nyayogikeun pangalaman hirup anu teu raoseun kalayan tampilan anu minimalis, garis desain anu lancar, sareng operasi anu sepi. Pangguna tiasa yakin kalayan kaamanan angin bahkan dina iklim anu parah sareng alat anu aman.

Casement-window11
Casement-window12
100A

MDPC100A

Métode kabuka

100A1

Struktur produk

mac100a

MDPC100A Outswing jandela

mac100a

MDPC100A110 Outswing jandéla

(ngajajar pigura sash + pager pelindung opendable)

mac100a

MDPC100A110 Outswing jandéla

(ngajajar pigura sash + pager pelindung opendable)

mac100a

MDPC100A120 Outswing jandela

(ngajajar pigura sash + pager pelindung opendable)

Desain dipaténkeun, mortise sareng tenon tech, stepped drainase disumputkeun

icon13

Desain dipaténkeun

icon14

Mortise sareng tenon tech

icon15

Ngalangkungan solokan disumputkeun

Isolasi termal anu hadé kalayan profil break termal, strip istirahat termal multi-rongga ageung, sareng gelas insulated kandel. Desain struktur aslina, saluran drainase internal, ningkatna sesak cai. Kedap cai sareng résistansi angin ningkat ku mortise sareng mullion anu nyambung. Sealing tilu lapisan multistep sareng struktur solokan anu disumputkeun pikeun sesak cai anu langkung saé.

Pager kaamanan anu kabuka, manik kaca terintegrasi 45 °

icon16

Pager kaamanan kabuka

icon17

45 ° manik kaca terpadu gabungan

Pigura konversi gratis-strip langkung-seueur ningkatkeun efisiensi produksi. Pager kaamanan anu kabuka henteu ngan ukur mastikeun kasalametan tapi ogé ngajantenkeun ngewa langkung gampil upami aya kaayaan darurat. Blok sareng pigura anu disaluyukeun sareng sambungan sudut 45 ° nyayogikeun pandangan anu rapih sareng éndah.

Pelindung sudut kreatif, téknologi suntik lem, kolom sudut inovatif

icon10

Penjaga juru kreatif

icon5

Téknologi suntikan lem

icon18

Kolom pojok inovatif

Gasket komposit premium EPDM dilarapkeun pikeun ningkatkeun kaseueuran hawa sareng kedap cai. Pelindung sudut kreatif pikeun nyeepkeun jandéla teu ngan ukur desain anu éndah tapi ogé tambahan kaamanan pikeun nyingkahan juru seukeut. Seri lengkep nerapkeun prosés suntik lem sudut pikeun ngahontal kakuatan gabungan anu tinggi. Desain kolom sudut inovatif pikeun ngajantenkeun sudut aman sareng éndah.

Aplikasi bumi

icon11

Éstétika ekstrim

icon12

Kasalametan

Profil dual-warna, anu hartosna profil jero sareng profil luar dina warna anu béda, tiasa cocog sareng desain interior sareng pandangan luar bangunan. Titik kuncén tahan Pry sareng panangtu nyayogikeun kasalametan tambahan sareng ningkatkeun kinerja résistansi beban angin pikeun ketahanan hawa anu hadé sareng kedap cai. Pakem tanpa dasar nyayogikeun pangalaman hirup anu nyaman kalayan penampilan minimalis, garis desain anu lancar, sareng operasi anu sepi. Pangguna tiasa yakin kalayan kaamanan jandela sanajan dina kaayaan anu parah pisan sareng alat anu aman. Nguatkeun pangsi sareng sendi anu dikuatkeun ngajantenkeun windows langkung stabil, awét sareng aman.

100A6
110A

MDPC110A

Métode kabuka

MDPC110A-2

Struktur produk

110A

MDPC110A110

 Jandéla asup + flyt Inswing

mac100a

MDPC110A120

Jandéla kaluar + flyt Inswing

mac100a

MDPC110A130

Jandéla kaluar + flyt Inswing

Desain dipaténkeun, mortise sareng tenon tech, stepped drainase disumputkeun

icon13

Desain dipaténkeun

icon14

Mortise sareng tenon tech

icon15

Ngalangkungan solokan disumputkeun

Isolasi termal anu hadé kalayan profil break termal, strip putus multi-ronggatermal ageung, sareng gelas insulated kandel. Desain struktur aslina, saluran drainase internal, ningkatna sesak cai. Kedap cai sareng résistansi angin ningkat ku mortise sareng mullion anu nyambung. Sealing tilu lapisan multistep sareng struktur solokan anu disumputkeun pikeun sesak cai anu langkung saé.

Pager kaamanan anu kabuka, 45 ° beaddrainage gelas gabungan

icon16

Pager kaamanan kabuka

icon17

45 ° manik kaca terpadu gabungan

Pigura konversi gratis-strip langkung-seueur ningkatkeun efisiensi produksi. Pager kaamanan anu kabuka henteu ngan ukur mastikeun kasalametan tapi ogé ngajantenkeun ngewa langkung gampil upami aya kaayaan darurat. Blok sareng pigura anu disaluyukeun sareng sambungan sudut 45 ° nyayogikeun pandangan anu rapih sareng éndah.

Pelindung sudut kreatif, téknologi suntik lem, kolom sudut inovatif

icon10

Penjaga juru kreatif

icon5

Téknologi suntikan lem

icon18

Kolom pojok inovatif

Gasket komposit premium EPDM dilarapkeun pikeun ningkatkeun kaseueuran hawa sareng kedap cai. Pelindung sudut kreatif pikeun nyeepkeun jandéla teu ngan ukur desain anu éndah tapi ogé tambahan kaamanan pikeun nyingkahan juru seukeut. Seri lengkep nerapkeun sudut prosés injeksi lem pikeun ngahontal kakuatan gabungan anu tinggi. Desain kolom sudut inovatif pikeun ngajantenkeun sudut aman sareng éndah.

Aplikasi bumi

icon11

Éstétika ekstrim

icon12

Kasalametan

Profil dual-warna, anu hartosna profil jero sareng profil luar dina warna anu béda, tiasa cocog sareng desain interior sareng pandangan wangunan luar. Titik kuncén tahan Pry sareng panangtu nyayogikeun kasalametan tambahan sareng ningkatkeun kinerja résistansi beban angin pikeun ketahanan hawa anu hadé sareng kedap cai. Pakem tanpa dasar nyayogikeun pangalaman hirup anu nyaman kalayan penampilan minimalis, garis desain anu lancar, sareng operasi anu sepi. Pangguna tiasa yakin kalayan kaamanan jandela sanajan dina kaayaan anu parah pisan sareng alat anu aman. Nguatkeun pangsi sareng sendi anu dikuatkeun ngajantenkeun windows langkung stabil, awét sareng aman.

MDPC110A-4
MDPC110A-5
MDPC120A

MDPC120A

Métode kabuka

MDPC120A-1

Struktur produk

icon19

MDPC120A Jandéla inswing ganda

Penampilan anu endah mangrupikeun kesan anu munggaran anu dipasihkeun! Desain struktur anu unik sareng dipaténkeun, bubuka nyisip dua kali, flynet anu disumputkeun, bingkai sareng sash anu dijajarkeun, basa desain minimalis, ngaléngkah sababaraha panyegelan, drainase anu disumputkeun, metoda muka anu dipaténkeun ...... Di sagigireun éta, anjeun bakal tetep.

struktur sareng desain anu anyar, ukuran ageung, 5 segel

icon2

Istirahat termal

icon20

desain inovatif

icon21

Ukuran ageung

icon22

5 anjing laut

Isolasi termal anu hadé kalayan profil break termal, strip istirahat termal multi-rongga ageung, sareng gelas insulated kandel. Mullion inovatif sareng struktur manik kaca dikombinasikeun sareng sash sareng pigura anu saé nyayogikeun pandangan langsing saimbang sareng garis desain anu lancar. 5 anjing laut kalayan gasket komposit premium EPDM kalolobaanana ningkatkeun ketahanan cai sareng kedap udara.

45 ° beaddrainage gelas terpadu gabungan, solokan disumputkeun

icon17

45 ° manik kaca terpadu gabungan

icon8

Solokan disumputkeun

Blok sareng pigura anu disaluyukeun sareng sambungan sudut 45 ° nyayogikeun pandangan anu rapih sareng éndah. Mullion loba pisan aksésoris sealing gabungan sareng disumputkeun.

Muka jero ganda, téknologi benang disumputkeun, kipas benang tiasa dicabut

ico23

Muka jero ganda

icon23

Kasa Kahuripan

Métode muka inswing ganda disarankeun pisan pikeun risebuilding tinggi pikeun operasi anu aman sareng beberesih. Disumputkeun bolong bolong nyayogikeun penampilan sareng cahaya alam anu hadé.

Aplikasi bumi

icon11

Éstétika ekstrim

icon12

Kasalametan

icon24

Kipas benang datachable

Titik kuncén tahan Pry sareng panangtu nyayogikeun kasalametan tambahan sareng ningkatkeun kinerja résistansi beban angin pikeun ketahanan hawa anu hadé sareng kedap cai. Pakem tanpa dasar nyayogikeun pangalaman hirup anu nyaman kalayan penampilan minimalis, garis desain anu lancar, sareng operasi anu sepi.

MDPC120A-7
High-quality hardware

Hardware kualitas luhur:

Garansi 10 taun pikeun pakakas, nyaéta standar pangluhurna di industri.

- mérek mérek mérek, mérek Jérman hardware sareng merek mérek AS nyaéta aya.

- Rupa-rupa gaya cecekelan sayogi.

- Pakem tanpa dasar nyayogikeun tampilan minimalis.

- Layanan kustomisasi disambut.

Bulgaria buktina sistem ngonci kaamanan tinggi

- Tés siklus strick

AlI hardware kami parantos lulus tés siklus anu ketat anu sababaraha kali langkung luhur tibatan standar industri.

 

- Sistem pangonci anu teu leres

Unqiue ngonci systemprovides kaamanan tambahan.

 

- Perawatan permukaan anu canggih

Kalayan perawatan permukaan anu canggih, bahkan komponén jero nunjukkeun anu panghadéna dina pandangan sareng anti karat.

Bulgary proof high security locking system
Protected

Sudut dijagaan pikeun kaamanan barudak

- Tés siklus strick

AlI hardware kami parantos lulus tés siklus anu ketat anu sababaraha kali langkung luhur tibatan standar industri.

 

- Sistem pangonci anu teu leres

Unqiue ngonci systemprovides kaamanan tambahan.

 

- Perawatan permukaan anu canggih

Kalayan perawatan permukaan anu canggih, bahkan komponén jero nunjukkeun anu panghadéna dina pandangan sareng anti karat.

Sudut dijagaan pikeun kaamanan barudak

Gasket kami didamel tina premium impor bahan baku pikeun pagelaran unggulan di sealing, résistansi cuaca sareng bukti sepuh.

Premium
Patented

Desain sistem anu dipaténkeun

Éta nganut 35.3mm multi-rongga insulasi panas strip, 27A kerung sareng ganda kaca 12A kerung konfigurasi, anu tiasa minuhan termal kinerja insulasi daérah tiis parna bari mastikeun insulasi sora tinggi kinerja 36db.

 

Pamakéan ngégél segel multi-kanal sareng disumputkeun desain struktur drainase mastikeun kinerja produk unggulan.

Casement window

Jandéla sareng panto minimal MEDO - Sikep Bumi Anyar

Sistem MEDO nyayogikeun tampilan anu dimekarkeun ku pigura sempit sareng gelas ageung

Pagelaran unggulan kahontal ku kombinasi kacamata, profil, hardware sareng gasket tiasa nyayogikeun anjeun lingkungan hirup anu aman sareng nyaman

Casement window2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami