• chair

Korsi

MEDO nyiptakeun korsi aksen serbaguna sareng nyaman. Kami teras-terasan ngamutahirkeun koléksi kami supados cocog sareng pasar anjeun. Kalayan karajinan anu canggih sareng prosés kontrol kualitas, kami nyayogikeun anjeun produk kualitas anu bakal ngabantosan anjeun ngawangun mérek.

Ieu korsi dipercaya anu nawiskeun desain trendi dina sababaraha rupa bahan kalebet kai sareng kulit, logam sareng kulit.

Korsi makan modéren & kontemporer anu dihasilkeun ku MEDO tiasa dipasangkeun sareng desain méja makan anu béda. Gampang pikeun anjeun nawiskeun sajumlah tuangeun lengkep pikeun palanggan anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Designer

Sikep Bumi Anyar

Filsafat Desain Kami

Seni minimalis Italia

Ngantebkeun kageulisan bari merhatoskeun langkung seueur kana kanyamanan

Milih premium asli lapisan kulit asli

Suku karbon karbon ngagambarkeun méwah ringan sareng kaanggunan

Kombinasi sampurna kanyamanan, seni sareng nilai!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" nuju tren

Kahirupan minimalis, Ruang Minimalis, Gedong Minimalis ......

"Minimalis" nembongan dina seueur industri sareng gaya hirup

 

 

Jati minimalis MEDO ngaluarkeun sadaya fungsi anu teu perlu sareng garis produk anu kaleuleuwihi, pikeun ngawangun suasana anu alami, saderhana sareng santai.

Pikiran sareng awak anjeun bakal leupas tina maksimal.

KETUA LÉSUR

fushou-1-removebg-preview

Nyiptakeun Korsi Renang méwah

Korsi kulit nganggo korsi santai waja karbon dina desain elemen kalayan jangjang anu nangkeup korsi anu dicirian di jero ku kalem anu ngondang tina korsi sareng backrest.

Korsi Logam Bingkai Korsi

Dasarna didamel nganggo logam sareng bantal korsi sareng padding soang anu disalurkeun kalayan inti sisipan dina busa mémori.

Dina busa anu kapadetan tinggi nyaéta sapotong logam.

Panangan sareng kulit ngahasilkeun perasaan anu saé.

fushou-2
fushou-3-removebg-preview

Korsi Ringkes Leutik Pikeun Kamar Tidur

Kulit sareng korsi mangrupikeun desain anu langsing. Éta caket alam warna na. Korsi sareng bagian tukangna diturutan bantal lemes dina kulit microfiber. Kulit microfiber lemes sareng awét. Ti sudut pandang anu caket, tékstur dina korsi jero pisan sareng alami.

Méwah korsi luang nyaman

Korsi warna biru. Éta cocog pikeun rohangan diajar sareng daérah luang. Korsi ieu nganggo kulit lengkep. Bangkong sareng panangan ngabungkus sakumna awak di jero. Aya bantal alit ngalawan bantalan sirah, anu ngajantenkeun korsi panangan henteu deui monoton. Nalika anjeun capé, anjeun tiasa nyandak istirahat dina korsi luang.

fushou-4

KERUSI DINING

canyi-1-removebg-preview

Korsi Makan Kulit Cerdas

Nyokong dina poliuretan struktural dilapis dina tahan seuneu anu fleksibel. Backrest sareng korsi casing dina serat tahan seuneu anu kabeungkeut ku panas.

Bahan: kulit microfiber.

Suku tuang nyaéta tina waja karbon.

Korsi Makan Gaya Modern

Pola minimalis gaya pelapis struktur sandaran sareng suku. Kulit tambahan tina struktur sandaran sareng suku sareng bahanna: kai + kulit sadel premium nganggo suku tuang: kai padet.

canyi-2
canyi-3-removebg-preview

Korsi tuang luang

Dilapiskeun lengkep dina lawon atanapi kulit sareng korsi na dibungkus ku kulit, porselen sadaya-lawon versi jok struktur punggung sareng suku.

Kulit tambahan, korsi dina lawon; pelapis struktur sandaran sareng suku.

Bahan: kulit microfiber + lawon.

Suku tuang nyaéta tina waja karbon.

Korsi Maca Nyaman

Korsi di lapis sareng komponén karét alam tinggi anyaman elastis, dilapis dina busa poliuretan fireproof. Korsi sareng sandaran teras ditutupan dina pelapis serat seuneu anu kabeungkeut ku panas.

Bahan: kulit microfiber.

Suku tuang nyaéta tina waja karbon.

canyi-4

Produsén korsi méwah méja minimalis

Nyiptakeun korsi santai méwah mangrupikeun ahli dina ngajantenkeun anu bakal dipikacinta ku konsumén. Naha fokus kana kanyamanan ku korsi méwah ergonomis atanapi nyorot kualitas kalayan bahan sareng desain high-end, korsi luang méwah khusus kami bakal cocog sareng desain anjeun.

Pigura logam séri korsi santai.

Dasarna tina logam. Aya 2 buah logam antara handapeun dua panangan. Di tukangeun sandaran sareng payun kana bantal korsi ogé ngagaduhan logam kanggo ngadukung. Janten dasar na beurat sareng kuat. Sarung nyaéta kulit asli impor dina warna zaitun-kulawu. Dina busa anu kapadetan tinggi nyaéta sapotong logam. Panangan sareng kulit ngahasilkeun perasaan anu saé.

Korsi Ringkes Leutik Pikeun Kamar Tidur

Soré panonpoé, linggih dina korsi luang nyepeng buku, nempatkeun sacangkir kopi Amérika dina méja sisi alit, teras terasrasakeun liburan anu saé. Korsi luang alit kanggo kamar tidur urang tingkatkeun linggih raos, éta langkung saé dibarengan ku pakakas warna hideung gun, disimpen dina kamar. Éta saé pisan kanggo kamar tidur.

Kursi santai pikeun rohangan leutik nganggo babandingan emas segitiga, sareng pigura handapeunna logam beurat, stabil pisan. Bantal sareng tonggong sampurna dijait babarengan. Linen katun abu abu katingalina langkung bertekstur. Tempatkeun bantal dina korsi sareng angkat, éta langkung raoseun. Pangpentingna, éta ngahémat rohangan.

Produsén Korsi Makan Minimalism MEDO

Dupi anjeun milarian korsi makan? Ieu mangrupikeun sumber anu tiasa dipercaya anu nawiskeun desain trendi dina rupa-rupa bahan kalebet kai sareng kulit, logam sareng kulit.

Korsi makan méwah modéren anu dihasilkeun ku MEDO tiasa dipasangkeun sareng desain méja makan anu béda. Gampang pikeun anjeun nawiskeun sajumlah tuangeun lengkep pikeun palanggan anjeun.

Salaku kai awu padet anu dipilih sareng kulit microfiber kualitas luhur, kami tiasa nawiskeun korsi makan dina harga anu sedeng sareng kualitas. Dihasilkeun ku mesin canggih sareng téknologi anu mutahir, anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun épisiénsi sareng kualitas.

Korsi Makan Balik Tinggi

Éta korsi makan saderhana sareng murah tanpa seueur teuing modifikasi, nyaéta 90 derajat kalayan bantal korsi, raoseun. Warna téh mangrupikeun salah sahiji warna anu paling populér. Éta cocog pisan serbaguna sareng tabel makan anu sanés.

Korsi tuang nganggo panangan, anu sering katingali dina proyek rékayasa, ruang belajar, réstoran, ruang makan, sareng seueur adegan anu sanés. Éta ngagaduhan warna anu sanés kanggo pilihan anjeun. Armrests henteu luhur pisan, tapi unggal jalan tiasa sampurna nyepengan leungeun anjeun, pikeun nawiskeun anjeun kanyamanan tambahan. Éta serbaguna pikeun nyocogkeun méja makan anu béda.

Kursi Makan Kulit Modern Sareng Kain 

Éta mangrupikeun rarancang anu énggal, Barang-barang anu obsesi desain parantos janten salah sahiji inti bumi modéren. Dina angin minimalis, korsi tuang kulit modéren mangrupikeun wawakil.

Korsi tuang panangan.

Unggal sudut pikeun kanyamanan, kalayan pangerjaan anu taliti. Grayscale sedeng sareng cocog pikeun cocog sareng tabel makan marmer bodas. Pinggel dibengkokkeun di tengah, ngan ukur ngadukung tulang tonggong anjeun. Éta saderhana sareng praktis.

LC001
Panjelasan Produk
Korsi Rékréasi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TC001 Korsi luang 760 * 1000 * 990mm Jangkungna korsi: 410mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit lawon / Microfiber / Kulit Asli Sawaréh
Kaki tuang: Carbon Steel Leg  
TC018
LC008
Panjelasan Produk
Korsi Rékréasi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TL008 Korsi luang 770 * 840 * 770mm Jangkungna korsi: 430mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit lawon / Microfiber / Kulit Asli Sawaréh
Kaki tuang: Carbon Steel Leg  
LC008 -4
LC019
Panjelasan Produk
Korsi Rékréasi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
LC019-1 Korsi luang 770 * 870 * 900mm
Jangkungna korsi: 390mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit lawon / Microfiber / Kulit asli
Kaki tuang: Carbon Steel Leg  
LC019-2
LC028
Panjelasan Produk
Korsi Rékréasi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
LC028 Korsi luang 830 * 840 * 870mm
Jangkungna korsi: 400mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit lawon / Microfiber / Kulit asli
Kaki tuang: Kaki stainless steel  
LC028-2
Y022
Panjelasan Produk
Korsi Makan Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
Y022 Korsi tuangeun 670 * 630 * 750mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Veneer haseup, 304 titanium stainless steel dilapis
Kaki tuang: Carbon Steel Leg  
Y022
TC018
Panjelasan Produk
Korsi Makan Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TC018 Korsi tuangeun 620 * 690 * 820mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit Microfiber & lawon
Kaki tuang: Carbon Steel Leg  
TC018-2
TC016
Panjelasan Produk
Korsi Makan Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TC016 Korsi tuangeun 510 * 550 * 800mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit microfiber 
Kaki tuang: Carbon Steel Leg  
TC016-2
TC001
Panjelasan Produk
Korsi Makan Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
TC001-2 Korsi tuangeun 510 * 550 * 800mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kayu + Kulit sadel premium
Kaki tuang: Kaki Kayu Padet  
TC001

Pilihan séjén

Ranjang

SOFA

MAJALAH

KABINET

LAIN-LAIN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami