• sofa

Taros Kami

Taros Kami

Telepon: +33 (0) 6 5093 1674 Alain Viroux

              +86 159 2097 0640 Bella

Kantor Perancis: 37a rue César Loridan 59910 Bondues Perancis

Kantor Bélgia: 82a rue pont a l'Haye 7760 Celles Bélgia

Kantor Cina: Xingyu Mansion, No.1 Chengnan Road, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Provinsi Guangdong, Cina

 

Pusat Produksi: No.2, Zona Industrial Zhongbian, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Provinsi Guangdong, Cina

Jam: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten / Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami