• Curtain-Wall-System

Sistem Tembok Curtain

MDZDM100A

Curtain Wall Window


Detil Produk

Tanda Produk

Curtain-Wall-System4

Seueur desainer ngaharepkeun mendesain jandéla ageung sapertos témbok tirai. Ieu asal tina sistem jandéla ieu!

Kaamanan Ultra dijamin ku ketebalan témbok 2.0mm, alur anu dipaténkeun nganggo konci multi-titik, bingkai sashand anu dijajarkeun, sareng mullion bertulang 120mm jsb.

Layar laleur anu disumputkeun cocog sareng éstétika visual sareng pungsina anti nyamuk. Sistem anu saé jaga sagala rinci!

SISTEM tembok téa

Sistem témbok tirai padumukan MEDO ngeuyeuban garis produk panto sareng windows, nyayogikeun solusi desain anu langkung dipersonalisasi pikeun kahirupan bumi. Komponén sistem anu inovatif pisan nyepetkeun pamrosésan bengkel, ngamungkinkeun aliran pangolahan anu langkung éfisién. Rupa-rupa pilihan aplikasi aya: pangaruh anu paling transparan, lebar permukaan visual langsing sareng fungsi anu kuat. Sistem inovatif anu ngahijikeun struktur sash sareng bantalan nyiptakeun pangaruh transparan pangageungna: panel tetep sareng panelable openable sami ti bagian luar, anu henteu pernah dilakukeun dina industri konstruksi.

Curtain-Wall-System5
Curtain-Wall-System6

Desain & Téknik

Sistem Tembok Curtain Padumukan MEDO nyayogikeun solusi khusus pikeun unggal proyék sareng lokasi situs.

Fitur pikeun Imah méwah

Sistem pinding tirai sampurna pikeun nyiptakeun bumi kalayan éksprési gelas ageung, jangkungna gedong gedong tiasa nguntungkeun tina lantai ka gelas siling anu ngalangkungan sababaraha lantai sareng bahkan linggih dijuru langsung dina handapeun gunung. 

Fasad Kaca Serbaguna

Mékanisme ngonci multi-titik kaamanan-luhur dipasang dina muka tali, kalayan ngonci némbak-bolt sareng unit anu disegel internal pikeun jaminan tambahan.

Curtain-Wall-System7

Desain struktur alur ganda

Curtain-Wall-System8

Alur dobel

Curtain-Wall-System9

Ventilasi

Desain struktur alur ganda ku sistem ngonci ventilasi pikeun fungsi ventilasi boh kaamanan tambahan.

Tilu gelas sareng dua spacer

Curtain-Wall-System10

Tilu gelas sareng dua spacer

Tilu gelas sareng dua spacer pikeun kinerja tinggi dina insulasi sora sareng insulasi termal. Jalur termal anu langkung ageung pikeun kinerja termal anu langkung saé.

Pigura siram sareng sash, panyegelan tinggi

Curtain-Wall-System11

Siram frameand sash

icon6

Airtightness alus teuing

icon7

Ketang cai rongkah

Pigura siram sareng sash ku pandangan anu rapih sareng modis. Gasket komposit EPDM pikeun ningkatna sesak udara sareng kedap cai.

Aplikasi bumi

icon11

Extremeaesthetics

icon12

Kasalametan

Titik kuncén tahan Pry sareng panangtu nyayogikeun kasalametan tambahan sareng ningkatkeun kinerja résistansi beban angin pikeun ketahanan hawa anu hadé sareng kedap cai. Pakem tanpa dasar nyayogikeun pangalaman hirup anu nyaman kalayan penampilan minimalis, garis desain anu lancar, sareng operasi anu sepi. Pangguna tiasa diamankeun ku kaamanan jandela sanajan parah pisan sareng alat anu aman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami