• others

Anu sanésna

MEDO Séri anu sanés

Gélo ngeunaan huru-hara tina rupa-rupa barang leutik di bumi?

Laci dada, meja, bangku, buku, kabinet, méja samping, kabinet samping: sadayana mangrupikeun jalan kaluar anu saé, pikeun nyayogikeun ruang tambahan anjeun.

Jati MEDO nambihan gaya unik di bumi anjeun sareng kéngingkeun langkung seueur rohangan pikeun nyimpen barang-barang anjeun. Éta mangrupikeun potongan perabotan anu diperyogikeun upami anjeun hoyong nawiskeun bungkus jati lengkep pikeun palanggan anjeun. Kacuali fungsi panyimpenan, kami ogé nawiskeun anu dilebetkeun kana set pikeun panggunaan praktis.


Detil Produk

Tanda Produk

Designer

Sikep Bumi Anyar

Filsafat Desain Kami

Seni minimalis Italia

Ngantebkeun kageulisan bari merhatoskeun langkung seueur kana kanyamanan

Milih premium asli lapisan kulit asli

Suku karbon karbon ngagambarkeun méwah ringan sareng kaanggunan

Kombinasi sampurna kanyamanan, seni sareng nilai!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" nuju tren

Kahirupan minimalis, Ruang Minimalis, Gedong Minimalis ......

"Minimalis" nembongan dina seueur industri sareng gaya hirup

 

 

Jati minimalis MEDO ngaluarkeun sadaya fungsi anu teu perlu sareng garis produk anu kaleuleuwihi, pikeun ngawangun suasana anu alami, saderhana sareng santai.

Pikiran sareng awak anjeun bakal leupas tina maksimal.

Kabinet Samping / Kabinet Anggur

Kabinet anggur MEDO mangrupikeun rarancang anu luar biasa. Éta narik ati sareng mangrupikeun gabungan tina gaya Cina sareng gaya Kulon. Éta ngadopsi warna tengah wengi, anu mangrupikeun salah sahiji warna modél anyar diantara mérek high-end. Sumawona, éta cocog pisan sareng desain interior. Sareng éta milih hiasan gagang horisontal tradisional tradisional sareng suku baja cor kelas tinggi, anu ngajantenkeun sakabeh kabinet langkung elegan sareng marahmay.

Méja Kopi Babak Leutik sareng Kulit Sadel

Méja pusat kulit bulat saddle premium mangrupikeun salah sahiji tabel kopi buleud alit anu laris kalayan pandangan unik. Nonjol di pasar pikeun desain struktur na sareng kombinasi bahan sareng warna anu béda. Éta nyandak pangaruh ngahijikeun rohangan anjeun.

Pumking Babak Bangku

Naon anu lucu pumpking babak stool! Naha produk ngajual saé atanapi henteu, éta gumantung kana desain sareng proporsi produk éta sorangan. Jaba héjo héjo masihan perasaan cinyusu sareng seger. Iraha babaturan anjeun didatangan, panon maranéhna bakal nyekel saeutik warni pumpking langsung. Linggih dina éta sareng suku dina taneuh, unggal bagéan awak rileks.

Babak marmer Top Peuting Stand

Round Marble Top Night Stand mangrupikeun desain saderhana tapi elegan. Éta ngagaduhan dasar hideung pasagi, sareng luhurna dilebetkeun ku batu sinter. Batu anu sinter nganggo pola marmer bodas, anu lengkep dibandingkeun sareng warna hideung dasarna. Batu anu disinter ogé gampang dijaga dina panggunaan sapopoé. Suku kai padet tiasa cocog sareng lantai kai kalayan sampurna. 

Buku Panduan Kulit Sadel Kulit stainless steel

Kulit sadel premium, rak buku dilapis titanium stainless steel mangrupikeun rarancang anu pangénggalna. Éta kawilang dibandingkeun sareng rak buku atanapi rak anu sanés. Sakabéh rak buku nganggo stainless steel salaku bahan dasar sareng dibarengan ku aksésoris kualitas luhur. Kalayan 5 tingkat rak, éta nawiskeun rohangan ageung pikeun buku anu ngajantenkeun mangpaat dina kahirupan anjeun.

Kabinet Genep Lapisan

Kalayan kulit sadel kalayan veneer kenari impor, kabinét genep lapis MEDO mangrupikeun desain klasik anu saé kanggo ruang makan, ruang tamu sareng kamar tidur, anu éstétis sareng praktis. Ukuran anu pas, bentukna kelas tinggi ringkes, ogé fungsi panyimpenan anu ageung janten diperyogikeun kanggo bumi anjeun.

Top Meuli Kulit Pelana Kualitas

Desainna saderhana sareng langsing anu serbaguna dina seueur gaya sareng rohangan. Éta pisan nampilkeun tampilan minimalis. Dasar asalna dina tabung waja pasagi tuang. Sanaos katingali langsing, éta kuat pikeun kualitas baja halus.

Meja Bacaan Campuran Kulit Kayu

Kulit pelana jeruk, luhur kai asap, pigura logam kualitas luhur, kuningan disikat kalayan konsép desain minimalis. Éta disetél ku 2 laci sareng desain cekelan sing ringkih, modéren, elegan sareng praktis, anu cocog pikeun gaya desain interior anu béda.

TINGALI LEUWIH

SF007
Panjelasan Produk
Jati Modern Stainless Steel Bookself
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
SF007 Buku stainless steel 1900 * 430 * 2000mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: kulit sadel premium, stainless steel titanium dilapis
Bingkai handapeun  Suku Baja  

 

SF007
SG001-6
Panjelasan Produk
Jati Modern Genep Lantai Kabinet
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
SG001-6 Genep Lantai Kabinet 600 * 400 * 1200mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Premium PVC , diimpor veneer walnunt
Bingkai handapeun Kaki Kayu + Kulit Pelana  
SG001-6
ST007
Panjelasan Produk
Desktop Komputer Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
ST007 Meja Komputer 1500 * 600 * 750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Finish kulit jeruk, luhur méja smoky, pigura dasar hardware, brushing kuningan
Bingkai handapeun  Suku Baja  
ST007
CT06
Panjelasan Produk
Stand Jati Modern Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
CT06 meja 595 * 410 * 590mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: MDF roko veneer + pigura baja titanium hideung + laci panyangga
Bingkai handapeun  Suku Baja  

 

CT06
ST002
Panjelasan Produk
Meja Modern Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
ST002 meja 1200 * 600 * 750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja, kulit sadel premium , diimpor veneer walnunt
Bingkai handapeun  Suku Baja  

 

ST002-1
SCG05
Panjelasan Produk
Kabinet Anggur Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
SCG05 Kabinet Anggur 1200 * 400 * 1360mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja, kulit sadel premium , diimpor veneer walnunt
Bingkai handapeun  Suku Baja  

 

SCG05-1
C6184
Panjelasan Produk
Bangku jati modéren
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
c6184  Bangku Babak 60mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Bolu & spons tahan banting anu luhur
Bingkai handapeun  Suku Baja  
c6184-1
BJ-08
Panjelasan Produk
Méja Kopi Jati Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
BJ-08 Méja kopi Ø800 * 300mm Ø500 * 490mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Kulit sadel premium
Bingkai handapeun  Kayu sadel kulit Kaki  

 

BJ-08-1

Kumpulan Anu sanés

Ranjang

SOFA

KORSI

MAJALAH

KABINET


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk