• Sliding window

Geser Jandela

MDTC152A

Métode kabuka

Sliding window


Detil Produk

Tanda Produk

Sliding window1

Struktur Produk

Sliding window2

MDTC152A Ngageser jandéla

Desain anyar ngajantenkeun rohangan langkung fleksibel! Jalma anu resep kana jandéla ngageser pikir éta merenah, nyadiakeun tempoan hadé tur ventilasi gedé, jeung ngahémat rohangan. Jalma anu teu resep pikir éta goréng dina ngégél na kinerja tahan angin. Sedengkeun desainer MEDO parantos ningkatkeun di luhur pro sareng ngarobih kontra pikeun nyiptakeun slide MDTC152A langsing jandela.

Sistem pangonci semi otomatis

Sliding window3

Semi otomatis nutup

Sistem pangonci semi otomatis sareng istirahat pigura anu teu dijaga unik ngaliwatan cara ngonci jandéla ngageser tradisional.

Bolong ngapung teu katingali, desain langsing

Sliding window4

Jaringan anu disumputkeun

Lift-&-Slide21

Panorama panorama

Disumputkeun bolong bolong. Panel kaca inovatif sareng struktur kakait flynet rarancang. Sash disumputkeun, interlock super sempit. Modern sareng rapih neuteup. Panorama panorama.

Desain manusa, fungsi anti ayun

Sliding window5

Panangan leungeun

Sliding window6

Roller anti ayun adjustable

Nyaman sareng sayah condong kana panangan nalika ningali pamandangan. Roller anti ayunan Ajustable ngajadikeun ngageser langkung stabil na lemes.

Aplikasi bumi

icon11

Éstétika ekstrim

icon12

Kasalametan

Sash disumputkeun nyayogikeun panorama. Anti lebu sareng serangga flynet disumputkeun buktina tiasa hemat usaha beberesih.

Sliding window7

Profil Multi-Fungsi Pikeun Nambihan Nilai Kanggo Klién

MEDO ngagaduhan seueur pilihan profil tambahan pikeun nambihan sababaraha fungsi dina jandéla sareng panto, pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan klien. Naon deui, MEDO gaduh tim R&D anu kuat pikeun ngarobih solusi pikeun fungsi khusus pikeun proyek.

Sliding window8

Bingkai sempit dina desain langsing:

 

Kusabab jalma modéren resep windows na panto dina ukuran ageung sareng pandangan anu langkung saé sareng cahayana.

 

Sistem langsing MEDO kalayan sempit pigura ogé nyugemakeun kabutuhan ieu.

Sliding window9

Hardware kualitas luhur:

Garansi 10 taun pikeun pakakas, nyaéta standar pangluhurna di industri.

Hardware mérek mérek, mérek Jérman hardware sareng merek mérek AS nyaéta aya.

Rupa-rupa gaya cecekelan sayogi.

Jasa kustomisasi disambut.

Sliding window10

Gasket premium

Gasket kami didamel tina premium impor bahan baku pikeun pagelaran unggulan di sealing, résistansi cuaca sareng bukti sepuh.

Sliding window11

Jasa Satu-Stop sareng Panyadia Solusi Téknis

MEDO nawiskeun palayanan mandeg kalayan solusi anu paling saé pikeun nyumponan sarat skénario sareng klien anu béda. Kalayan basis produksi di Foshan Cina, MEDO mikaresep kaunggulan dina tren industri, ranté pasokan, biaya sareng transportasi jsb.

Sliding window12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami