• Lift & Slide1

Angkat langsing & Sistem Geser

MDTSM140 / 190

Kapasitas Beban Max 600kg
Slimline kalayan Pembukaan Sudut Sadia
Drainase sareng Struktur Desain Dipaténkeun
Boh Manual sareng Versi Bermotor Sadia


Detil Produk

Tanda Produk

Lift-&-Slide7

MDTSM 140 - 300KG

Kandel témbok profil: 2.5mm

Ukuran pigura: 140mm

Kandelna kaca: 46mm

Maksimum beban: 300kg

Ukuran panganteur: 32mm

Lift-&-Slide8
Lift-&-Slide9

MDTSM 190 - 600KG

Kandel témbok profil: 3.0mm

Ukuran pigura: 190mm

Kandelna kaca: 46mm

Maksimum beban: 600kg

Ukuran panganteur: 32mm

Lift-&-Slide10
Lift-&-Slide11
Lift-&-Slide13

Éstétika

Spasi janten pinunjul nalika ngandung konsép mulia padumukan manusa. MEDO yakin yén pamanggihan éstétika unik tina kesederhanaan dumasarkeun kana detil anu saé sareng pangerjaan anu saé. Produkna nyaéta pikeun minuhan aspirasi anu béda pikeun kahirupan anu berkualitas sareng ngudag éstétika luar negeri.

Lift-&-Slide12
Lift-&-Slide14

MD-190TM

Angkat Slimline Sareng Sistem Gésér Gerbang

Kumaha nerapkeun angkat langsing sareng panto geser ka gedong mangrupikeun jinis kusut. Kumaha mastikeun résistansi tekanan angin anu kuat, bantalan beban beurat, ketang cai, kedap udara ... sadayana éta mangrupikeun masalah anu kedah direngsekeun ku désainer MEDO.

 

lt mangrupikeun tantangan anu parah pikeun nyieun panto geser ukuranana ageung, langsing ku garis anu éndah, sareng alus pisan dina pagelaran!

 

Ketebalan témbok 3.0mm, garis propil anu saimbang, istirahat termal ganda, tugas beurat kalayan bantalan beban maksimal 50Okg: sadayana éta ngagambarkeun desainer kamampuan luar biasa dina desain struktur profil sareng ngudag pamungkas larutan hardware.

Lift-&-Slide15
Lift-&-Slide16
Lift-&-Slide17

Istirahat termal dobel, jalur clamping

Lift-&-Slide18

Ngaso termal dobel

Lift-&-Slide19

Lagu clamping

Desain struktur break termal ganda pikeun ngahontal kinerja insulasi termal tinggi. Angkat sareng sistem geser sareng gasket panyegelan khusus sareng strip panyegelan gesekan low pikeun ngahontal performa anu luhur tina sesak hawa, sesak cai sareng insulasi termal. Kabayang kasaimbangan khusus sareng lagu clamping supados windows sareng panto langkung stabil.

Desain solokan khusus, pandangan panorama

Lift-&-Slide20

Desain solokan khusus

Lift-&-Slide21

Panorama panorama

3 leyuran solokan kalayan desain tungtung solokan khusus sareng desain tank drainase luar pikeun nyugemakeun skénario anu béda kalayan sesak cai anu hadé. Nguatkeun desain interlock langsing pikeun ukuran gedé panto ngageser panorama sareng pandangan anu teu terbatas.

Bantalan beban tinggi, 2-Track / Panel, 2-Lock / Panel

Lift-&-Slide22

Bantalan beban tinggi

Lift & Slide

Dual Track / Panel

Lift & Slide2

Dual Lock / Panel

Roller beurat handap tugas sareng 2 jalur per sash pikeun ngahontal max 600kg pikeun panél panél ageung. Konci dobel per panel pikeun kaamanan rongkah sareng buktina maling.

Aplikasi bumi

icon11

Éstétika ekstrim

icon12

Kasalametan

Lift & Slide3

Kadali jauh pinter

Operasi bermotor pikeun bumi pinter. Roller handap tugas beurat pikeun ageung panél panél. Angkat sareng sistem slide nyayogikeun panyegelan anu hadé pikeun panto luar. Konfigurasi sareng konci pikeun kaamanan tambahan sareng privasi.

Struktur break termal ganda sareng clamping track

Lift-&-Slide18

Ngaso termal dobel

Lift-&-Slide19

Lagu clamping

Desain struktur break termal ganda pikeun ngahontal insulasi termal tinggi pagelaran. Angkat sareng sistem slide kalayan gasket panyegelan khusus sareng strip panyegelan gesekan anu rendah pikeun ngahontal kinerja anu ketat dina hawa, ketang cai sareng insulasi termal. Kabayang kasaimbangan khusus na clamping track supados windows sareng panto langkung stabil.

Lagu low low, panorama view

Lift & Slide4

Lagu low low

Lift-&-Slide21

Panorama panorama

Desain trek low low pikeun ketang cai anu hadé. Interlock langsing pikeun panorama.

Kipas tunggal kabuka sareng nutup, Bantalan beban tinggi

Lift & Slide5

Kipas tunggal hurung / pareum

Lift-&-Slide22

Bantalan beban tinggi

Panel bukaan tunggal pikeun minuhan kabutuhan fungsi tina skénario khusus. Roller handap tugas beurat pikeun bukaan ageung sareng pandangan anu teu aya watesna.

Aplikasi bumi

icon11

Éstétika ekstrim

icon12

Kasalametan

Angkat sareng sistem slide kanggo panyegelan panto luar anu hadé. Silinder konfigurasi pikeun kaamanan tambahan sareng privasi.

Lift & Slide7

Ngaronjatkeun Résistansi Éntri Kapaksa

Nalika panto angkat sareng panto geser ditutup sareng gagangna dipindahkeun kana posisi anu katutup, henteu ngan ukur mékanisme ngonci dina aktipitas, tapi beuratna curhatna diturunkeun kana pigura. Penyusup henteu ngan ukur kedah nyiptakeun cukup ngungkit pikeun ngarusak mékanisme ngonci multi-titik, tapi ogé mindahkeun beurat liang angin.

Salaku tambahan, bahkan upami curhatna kénca sakedik kabuka pikeun ventilasi, éta henteu tiasa ngan ukur didorong kabuka salami gagangna henteu tiasa dialihkeun ti luar.

Lift & Slide6
Lift & Slide Door
Lift & Slide Door1

Ketang Cai Langkung Hadé | Ketang Udara Langkung Hadé | Ngaronjat umur panjang

Angkat sareng panto geser nganggo mékanisme anu angkat panel sateuacan ngageser kanggo nyingkahan masalah umum tina panto ngageser biasa sareng nyayogikeun pagelaran anu langkung saé dina sesak cai sareng sesak hawa. Mimiti, éta ngamungkinkeun anjing laut pikeun ngaleupaskeun sareng nyegah paparan gesekan nalika dioperasikeun; Kadua, segel anu langkung kandel tiasa dilarapkeun kumargi aranjeunna henteu nambihan kana usaha muka panel.

Naon deui, umur hirup ningkat sabab anjing laut henteu kakeunaan maké sareng karusakan tina gesekan.

Lift & Slide Door2

Gampang & Operasi lemes pisan

Angkat MEDO sareng Sistem Geser ngamungkinkeun pangguna pikeun muka panel anu langkung ageung kalayan dorong lemes tina ramo.

Salaku tambahan kana panel angkat anu dijaga tina karusakan anu dihasilkeun ku lebu sareng batu alit dina jalur,

Angkat MEDO sareng Pintu Geser nganggo bantalan roller kinerja tinggi premium pikeun ningkatkeun operasi anu lancar. 

Maka, angkat sareng panto geser disarankeun pisan pikeun panél ageung kalayan beurat beurat. 

Kalayan gagang anu gampang dianggo sareng mékanisme transmisi anu dipaténkeun, bahkan murangkalih sareng sepuh tiasa gampang angkat panel anu beurat.

Gerakan péngkolan saderhana henteu ngan ukur muka konci panto tapi ogé angkat panto dina waktos anu sami.

Henteu aya mékanisme pangonci anu dioperasikeun ku ramo anu diperyogikeun, sareng éta moal macét kana waktos.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami