• Slimline Sliding System

Sistem Geser Slimline

MDSS200

Geser Slimline, Geser Frame Langsing, Geser Bingkai Sempit, Geser Minimal, Geser Minimalis, Geser Panorama, Geser Ultra Slim atanapi Geser Ultra ipis sareng sajabana mangrupikeun ungkapan anu dianggo pikeun panto geser anu paling énggal kalayan profil aluminium anu katingali minimal sareng ukuran maksimum gelas. Masalah umum tina panto-panto éta nyaéta kumaha nyaimbangkeun kabutuhan kinerja sareng éstétika. Sedengkeun Sistem Geser MEDO Slimline tiasa nyumponan duanana kabutuhan.


Detil Produk

Tanda Produk

Henteu Dibuka blokir

Éstétika | Bingkai sempit

Kauntungan estetika panto geser langsing mangrupikeun kaunggulan utama: profil anu langkung ipis, daérah gelas kirang ngaganggu sareng ngamaksimalkeun.

Panto geser langsing sering dianggo di gedong kalayan bukaan ageung anu beuratna sakitar 200-600kg kanggo nyiptakeun témbok gésér kalayan garis produk éstétis.

Kalayan Geser Sudut, sadayana témbok tiasa ngaleungit kanggo masihan pandangan 360 °.

Interlock mangrupikeun mullion nangtung dimana panél geser patepung.

Seueur panto ngageser konvensional nawiskeun sambung antara 35mm sareng 110mm. Sedengkeun Slimline interlock nyaéta sakitar 20mm.

Slimline Sliding Door2

Ngirit Energi

Kalayan téknologi panghalang termal Polyamide, MEDO Bi-Fold Series ngabantosan kamarna haneut dina usum tiis sareng tiis dina usum panas, teras ngirangan tagihan énergi. Salaku tambahan, sajumlah pilihan ambang ogé sayogi pikeun masihan kinerja cuaca anu langkung ningkat.

Kaamanan Tinggi

Mékanisme ngonci multi-titik kaamanan-luhur dipasang dina muka tali, kalayan ngonci némbak-bolt sareng unit anu disegel internal pikeun jaminan tambahan.

Slimline Sliding Door3
Slimline Sliding Door4
Slimline Sliding Door6
Slimline Sliding Door5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami