• sofa

Sofa

Sofas kulit modern Moskwa nyaéta sofa lawon campuran kulit méwah. Ngeusi rumus unik MEDO tina busa elastis kapadetan sareng bulu ka handap, éta nawiskeun salah sahiji rasa pangsaéna.

Moskow mangrupikeun desain anu gaya kalayan panangan langsing, jahitan lemes, sareng garis bersih. Bantal korsi lemes sareng raoseun nalika urang dumuk. Moskow ogé ngagaduhan single-seater sareng dua-seater, seueur pilihan sapertos 1 + 2 + 3 atanapi 1 + 1 + 2 + 3. Warna campuran salaku warna konci pikeun bagian ieu, éta cocog sareng ruang tamu sareng ruang umum.


Detil Produk

Tanda Produk

Designer

Sikep Bumi Anyar

Filsafat Desain Kami

Seni minimalis Italia

Ngantebkeun kageulisan bari merhatoskeun langkung seueur kana kanyamanan

Milih premium asli lapisan kulit asli

Suku karbon karbon ngagambarkeun méwah ringan sareng kaanggunan

Kombinasi sampurna kanyamanan, seni sareng nilai!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" nuju tren

Kahirupan minimalis, Ruang Minimalis, Gedong Minimalis ......

"Minimalis" nembongan dina seueur industri sareng gaya hirup

 

 

Jati minimalis MEDO ngaluarkeun sadaya fungsi anu teu perlu sareng garis produk anu kaleuleuwihi, pikeun ngawangun suasana anu alami, saderhana sareng santai.

Pikiran sareng awak anjeun bakal leupas tina maksimal.

Panjelasan Produk
Ruang tamu modern jati sofa kulit sofa sofa
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
Picture-4 Sofa 4-Seater 2880x1020x750mm
Picture-5 Sofa 3-Seater 2080x1020x750mm
Picture-6 Sofa 1-Seater 1030x1020x750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Éksternal: Flax lawon + Top layer leather cow + Hard microfiber leather
Linggih Bantal / Pundur Spons tahan luhur  
Bantal Keusikan Katun Orok  
Bingkai sakabeh: Bingkai Pinus  
Bingkai handapeun Chassis stainless steel  
D-03110

Lawon

• lawon rami premium kalayan tékstur lemes sareng lemes

• Pangropéa gampang sareng awét

• tahan pisan tahan sareng tahan bantal

• Kualitas anu teu aya tandinganna

Sofas lawon mangrupikeun desain minimalis dicirikeun ku sandaran tangan anu lamping anu didesain numutkeun Ergonomics. Tempat diukna aya dina bantal panjang hiji-hiji padded ku busa kapadetan tinggi sareng bulu handap. Bantal tukang sareng bantal dieusi ku bulu ka handap anu bantalna dihirup.

The Cushion

• korsi bolu dieusian kualitas luhur

• Henteu sesah teuing, atanapi henteu lemes teuing

• bantal bantalan gancang

• Nyiptakeun perasaan linggih dina méga

Cushions Backrest sareng korsi bantal dina soang anu disalurkeun turun ngajantenkeun sanitasi rutin sapertos anu ditangtoskeun kalayan variabel-density polyurethane foam insert kanggo nambihan kalembutan. Bantal korsi sareng casing internal na didamel nganggo pola quilted halus kalayan sulaman ganda sareng jahitan quilt anu nyorot dina bentuk korsi anu lemes sareng lemes tina korsi.

D-03112
D-03114

Pigura

• Ajeg sareng stabil

• Anti slip

• noiseless

• jangkungna considerable pikeun gampang beberesih

• Struktur

Dina kai Pinus ku sakurilingna motong logam. Struktur korsi dilapis ku busa poliuretan variabel-ketahanan tinggi. Armrests sareng backrests dina kayu lapis tina rupa-rupa ketebalan, dilapis dina résistansi tinggi busa-poliuretan résistansi busa. Armrests sareng backrests teras dilebetkeun dina soang anu disalurkeun ka handap quilting kanggo tambihan lelembut, sareng ngalaman sanitasi rutin sapertos anu parantos ditangtoskeun.

Kulitna

• Toél kulit lemes

• tékstur jelas tur geulis

• Lemes tapi awét

• Katahanan luhur

Sofas kulit didamel nganggo kulit Nappa sisikian luhur kalayan tékstur anu saé. Saé proporsional pikeun nampilkeun tampilan anu pikaresepeun. Warna biru anu bulao lumayan matak narik perhatian pikeun narik perhatian. Suku panjang anu gaya sareng ngagurilap nampi sofa sareng sumanget anyar.

Struktur, korsi sareng sandaran bantal bantalan tiasa dicabut dina sadaya vérsi (lawon sareng kulit).

D-03115
D-03113

Élmu Awak

• Paskeun kurva awak ku sudut anu nyaman

• Pasihkeun rélaxasi tingkat SPA deui

• Ngaleungitkeun kacapean beurang

Sistem tempat diuk kalebet potongan-potongan anu ngempelkeun permukaan luhur tabrakan dampak visual anu handap anu masihan wirahma anu hirup pikeun pangaturan. Dilapis dina kulit dina gaya barang kulit halus.

Struktur sandaran / sandaran tangan sareng casing internal na nganggo pola slat nangtung quilted bérés ku jahitan dobel sareng pipina di sakuriling perimeter.

The Kai

• diimpor kai kualitas luhur

• Kalayan kakuatan anu hadé sareng karasa

• daya tahan ngalegaan

Struktur korsi dina kai pime dilapis ku katahanan tinggi, busa poliuretan variable-density kalayan webbing elastis karét-kontén luhur pikeun memaksimalkan kanyamanan. Logam sandaran dilapis dina résistansi tinggi busa poliuretan, ditutupan dina serat anu kabeungkeut ku panas anu dilaminasi janten bodas, lawon katun hypoallergenic pikeun nginjeum kalembutan. 

D-03111

Tingali Deui

SOFA

Sofa lawon mangrupikeun salah sahiji kategori produk MEDO. Kami ngararancang sareng ngadamel sofa lawon kalayan desain anu teu lami sareng kualitas anu unggul.

Sofa lawon MEDO anu senang didamel ku pagawé terampil urang anu gaduh pangalaman rata-rata langkung 5-10 taun di industri. Ku ngadopsi standar kadali kualitas ketat sareng perhatosan kana detil, anjeun tiasa ngandelkeun kualitas sofa lawon MEDO sareng bébas tina klaim aftersales.

Sofa lawon modéren nyaéta desain minimalis dicirikeun ku sandaran tangan anu lamping anu dirancang numutkeun ka Ergonomics. Tempat diukna aya dina bantal panjang hiji-hiji padded ku busa kapadetan tinggi sareng bulu handap. Bantal tukang sareng bantal dieusi ku bulu ka handap anu bantalna dihirup.

Pabrikan Sofas Kulit méwah

Kami nyiptakeun sofa kulit kualitas luhur dina gaya sareng kanyamanan. Gawe sareng kulit sapi kulit sisikian, kami henteu pernah kompromi kana bahan sareng kualitas.

Sofa kulit MEDO fokus kana sababaraha desain klasik sareng teuleum kana inovasi sareng detil. Kami nempatkeun kana sumber anu pangsaéna pikeun nyieun masing-masing karya dina koleksi urang. Éta ngagambarkeun kamampuan MEDO dina desain sareng ngadamel sofa méwah. Sofa Ourleather, anjeun tiasa naék toko furnitur anjeun sareng nyandak kayakinan pikeun konsumén anjeun.

Sofas kulit modéren mangrupikeun sofa kulit méwah anu didamel tina kulit gandum. Ngeusi formula unik busa elastis tina kapadetan sareng bulu ka handap, éta nawiskeun salah sahiji rasa pangsaéna. Sumawona lapisan lapisan lateks sareng bulu handap nambihan kanyamanan tambihan bukit. Bantal korsi anu cekap sareng panangan sloped nampilkeun penampilan anu anggun.

Sofas kalayan langsing low langsing, jahitan lemes, sareng garis bersih. Bantal korsi ditambihan ku kantong anu ipis pikeun mastikeun lemes sareng kanyamanan nalika urang linggih. Sofa urang gaduh single-seater sareng dua-seater, seueur pilihan sapertos 1 + 2 + 3 atanapi 1 + 1 + 2 + 3 sareng bentuk L. Éta cocog sareng ruang tamu sareng ruang umum.

Sofa kulit mangrupikeun gaya modéren, anu sacara ketat milih tékstur lemes sareng kulit Nappa anu keuna lemes Di sagigireun éta, bantal korsi tambahan kalayan kantong bulu, anjeun gaduh santai santai nalika ngagolér dina éta. Backrest langsing saderhana frees up langkung rohangan pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun bagian fleksibel kabuka, anjeun tiasa nambihan kabinet samping pikeun ningkatkeun kasenangan dina kahirupan.

Suku panjang anu gaya sareng ngagurilap nampi sofa sareng sumanget anyar.

A015
Parameter Produk
Modél No. Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
A015 Double-Seater-Sofa-With-Arm Sofa Seater Ganda Sareng Lengan 1630x780x750mm
Sofa Seater Seater Sareng Lengan 2280x780x750mm
A015-2 Sofa Seater Tunggal 700x760x750mm
Single-Seater-Sofa-2 Sofa Seater Tunggal 700x760x750mm
Single-Seater-Sofa-3-removebg-preview Sofa Seater Tunggal 780x790x1060mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Éksternal: Kulit microfiber / flannel / linen / Top lapisan kulit sapi 
Linggih Bantal & Nyokong Spons tahan luhur
Bantal Boneka Kapas ngeusian
Bingkai sakabeh: Bingkai Pinus
Bingkai handapeun Chassis pakakas
A016
Parameter Produk
Modél No. Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
A016 A016-21-1 Sofa Seater Tunggal 860x700x820mm
A016-3-1 Tilu Seater Sofa 2300x1000x820mm
A016-31-1 4 Seater Sofa + Chaise 3450x2450x820mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Éksternal: Kulit microfiber / flannel / linen / Top lapisan kulit sapi 
Linggih Bantal & Nyokong Spons tahan luhur
Bantal Ngeusian Bulu
Bingkai sakabeh: Baja Tambaga Plated Baja
Bingkai handapeun Tambaga Baja stainless
D-823
Parameter Produk
Modél No. Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
D-823 Picture_3-removebg-preview 3 Seater Sofa + Panjang Chaise 3000x1880x750mm
Seater tunggal +3 Seater Sofa + Long Chaise 3850x1880x750mm
Picture_4-removebg-preview Sofa Seater Tunggal  1120x960x780mm
2 Seater Sofa 1900x960x780mm
3 Seater Sofa  2210x960x780mm
L023A Picture_5-removebg-preview Méja Puseur 1200x800x320mm
L023B    Picture_6-removebg-preview Méja Sudut 600x600x445mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Éksternal: Lawon linen + kulit Husus 
Lungguh Cushion Spons tahan luhur
Tukang tonggong  Ngeusian bulu + buludru
Bingkai sakabeh: Bingkai Pinus
Bingkai handapeun Carbon Steel Leg
D-886
Parameter Produk
Modél No. Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
C + 5807 D886-1 4 Seater Sofa + Panjang Chaise 3810x910x1630mm
C + 5807 D886-2 3 Seater Sofa + Chaise 2290x910x885mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Éksternal: Lawon Flax + Kulit sapi lapisan top 
Linggih Bantal / panangan tukang Spons tahan luhur
Bantal Ngeusian Bulu
Bingkai sakabeh: Bingkai Pinus
Bingkai handapeun Chassis pakakas
D-889
Parameter Produk
Modél No. Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
D-889 D889-1 Sofa Seater Ganda Sareng Lengan 2070x950x720mm
D-889 D889-2 Sofa Seater Tunggal 1020x950x720mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Éksternal: Kulit sapi lapisan top 
Lungguh Cushion Spons tahan luhur
Bantalan Pundur Ngeusian Bulu
Bantal Bulu ngeusian Bantal
Bingkai sakabeh: Hardware + Gun hideung Stell Leg Kaki
Bingkai handapeun Chassis pakakas
D-6085C
Parameter Produk
Modél No. Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
D6085C 3-Seater-Sofa-With-Arm 3 Seater Sofa Sareng Lengan 2200x900x780mm
2-Seater-Sofa-With-Arm 2 Seater Sofa Sareng Lengan 180x900x780mm
Single-Seater-Sofa2 Sofa Seater Tunggal 950x900x780mm
L023A Picture_5-removebg-preview Méja Puseur 1200x800x320mm
L023B Picture_6-removebg-preview Méja Sudut 600x600x445mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Éksternal: Lawon linen / lawon Téknis lawon / Kulit lapisan luhur sapi
Lungguh Cushion Tinggi Ketahanan Bolu / ngeusian Bulu
Tukang tonggong Ngeusian bulu + buludru
Bingkai sakabeh: Bingkai Pinus
Bingkai handapeun Chassis pakakas

Pilihan séjén

Ranjang

KORSI

MAJALAH

KABINET

LAIN-LAIN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami