• TABLE

Méja

Di MEDO, méja sok janten bintang anu herang. Éta mangrupikeun sahabat anu paling hadé pikeun sofa MEDO. Sadaya pembeli hoyong salah sabab éta mangpaat sareng meujeuhna. Tabél nambihan rohangan tambahan pikeun anjeun. Éta ogé nyandak gaya gaya ka sofa anjeun. Éta ogé tiasa janten barang promosi sampurna atanapi kado dina usum penjualan.

Méja mangrupikeun kesan anu munggaran pikeun jati di bumi. méja tiasa ditambihkeun kana rohangan mana waé di bumi sareng teu tiasa adaptasi sareng sajajalan.

Tabél ogé ngagabungkeun desain ramping sareng kagunaan. Ku ngamangpaatkeun mesin canggih sareng bahan kualitas, anjeun tiasa dipastian ngeunaan kualitas tabel.


Detil Produk

Tanda Produk

Designer

Sikep Bumi Anyar

Filsafat Desain Kami

Seni minimalis Italia

Ngantebkeun kageulisan bari merhatoskeun langkung seueur kana kanyamanan

Milih premium asli lapisan kulit asli

Suku karbon karbon ngagambarkeun méwah ringan sareng kaanggunan

Kombinasi sampurna kanyamanan, seni sareng nilai!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" nuju tren

Kahirupan minimalis, Ruang Minimalis, Gedong Minimalis ......

"Minimalis" nembongan dina seueur industri sareng gaya hirup

 

 

Jati minimalis MEDO ngaluarkeun sadaya fungsi anu teu perlu sareng garis produk anu kaleuleuwihi, pikeun ngawangun suasana anu alami, saderhana sareng santai.

Pikiran sareng awak anjeun bakal leupas tina maksimal.

MÉJA KOPI

table-1-removebg-preview

Méja Kopi Top Marmer Buleud Modern

Éta ngadopsi marmer Italia salaku méja alas sareng logam dibungkus ku kulit pelana premium.

Méja kopi marmer kasohor di pasar kusabab tékstur alami, tahan panas, sareng tahan tahan gores.

Éta ogé rada serbaguna dina desain interior, pilihan sampurna pikeun sababaraha rohangan.

Méja Ruang Tamu Ruang Oval Batu Pusat Méja

Méja kopi ngadopsi desain suku logam padet, anu éfisién tiasa nanggung multi-gravitasi ti luar angkasa.

Puncak batu méwah mangrupikeun bahan énggal anu hadé kalayan karasa pisan. Ujung luhurna matak logam matak anu ngabungkus sareng ngajagaan batu.

table-2
table-3-removebg-preview

Méja Italia Pusat Kulit Sadel méwah Modern

Luhureun anu diréndos, sayogi dina bérés marmer di handap ieu, kalayan lacquer lacquer kabuka leg karbon. Dina vérsi anu nganggo kulit sadel, struktur sadayana di luhur aya dina pelana janten teu aya pigura. Janten katingalina modél méwah pisan méja tengah  

Méja Pusat Minimalis Ku Kulit Pelana

Underpanel dina honeycomb MDF nganggo veneer kai lebu asep sareng dibungkus ku kulit sadel impor.

Suku Dina logam, bérés emas-nikel, sareng peluncuran pelindung.

table-4

DINING Méja

table-5-removebg-preview

Méja makan marmer minimalis méwah

Pigura méja didamel tina waja sareng dibungkus ku kulit pelana preminium digabungkeun sareng leg basa stainless steel anu digosok. Sagala rupa bahan desktop sayogi: marmer haseup, warna cerah perlakuan permukaan palapis waterproof. Tékstur anu taliti sareng desain fungsional nyiptakeun gaya anu rapih.

Méja makan Rectangular Rectangular

Kalayan méja kualitas luhur atanapi marmer padet anu dihias luhur méja persegi panjang melengkung, méja makan tiasa janten protagonis utama di ruang bumi, anu tiasa nyumponan kabutuhan anu cocog sareng jati anu béda.   

table-6
table-8-removebg-preview

Méja makan méwah modéren

Éta dicirikeun ku emas anu nganggo logam sareng leg logam hideung. Tablét batu diideuan ku langit berbintang dina wengi usum panas: éta diwangun ku ultra-awét sareng sababaraha jinis marmer kualitas luhur anu didamel khusus, ngabentuk campuran unik tina bahan marmer skala ageung sareng mikro, anu tiasa nampilkeun pelangi -kawasna warna.

Méja Ruang Makan Minimalis

Kalayan méja atanapi marmer solid dihias luhur méja persegi panjang melengkung, nganggo batu permukaan sareng bahan permukaan kai, méja makan tiasa disebatkeun protagonis utama di rohangan bumi, anu tiasa nyumponan kabutuhan cocog sareng jati anu béda.   

T006

MEDO Minimalism Style Mebel Kopi Produsén Méja

Kami parantos ngadamel tabel kopi kualitas sareng ngembangkeun sistem QC anu épéktip pikeun mariksa unggal aspék jati kami. Pangalaman sareng prosés kami ngamungkinkeun kami nyayogikeun modél in-stock anu saé sareng solusi tabel kopi khusus dina harga anu terjangkau.

Anjeun tiasa nyugemakeun seueur rasa desain sareng gaya tabel kopi borong kami anu terus ningkat.

Tabél Sisi Marmer aya dina luhur marmer bodas alami. Éta ngagabungkeun unsur marmer alam sareng abu Amérika solid kai ogé. Éta mangrupikeun salah sahiji méja kopi top marmer anu laris. Klién kami sering ngagunakeun éta salaku méja samping sofa anu serbaguna pikeun seueur desain sofa anu béda.

Tabel kopi buleud leutik anu gaduh desain unik. Nonjol di pasar pikeun desain struktur na sareng kombinasi bahan sareng warna anu béda. éta mawa pangaruh ngahijikeun rohangan anjeun.

Tabel samping, nyaéta méja sisi pasagi alit anu ngabédakeun dirina sareng ujung emas sareng suku na. Tablét nganggo batu campuran hideung sareng emas dicampur, sareng suku logam emas, desainna nampilkeun suasana modéren. Éta serbaguna dina seueur gaya

Méja kopi modéren.

Bagian tabel kopi utama nyaéta bagéan Veneered MDF nambihan langkung seueur gaya. Dasarna aya dina baja karbon anu kuat janten tiasa kuat pisan sareng dina waktos anu sami langsing.

Méja Makan Gaya Minimalismeu MEDO

Naha anjeun peryogi méja makan khusus? Hayu urang janten sumber anjeun tabel khusus kualitas anu pas sareng harga anjeun. Kalayan komitmen pikeun nyiptakeun tabel makan khusus anu kenceng sareng trendi, tim desain kami terus ngapdet desain kami pikeun nyocogkeun ka paménta pasar pangénggalna.

Baris urang méja makan marmer, méja makan diperpanjang, sareng tabel makan buleud mangrupikeun pabrikan méja makan khusus kami.

Méja makan sareng korsi kanggo 6 dugi 8 jalmi. Éta méja makan desain minimalis klasik kalayan luhur na dasar anu langsing. Tabletop tiasa marmer alami atanapi MDF kalayan bérés veneer ek. Sedengkeun suku digosok kuningan dibungkus ku kulit pelana.

Kami nawiskeun 3 ukuran pikeun paménta rohangan anu béda. Pilihan khusus ogé sayogi kanggo pesenan masal.

Méja makan bunderan disertakeun ku suku logam sareng luhur kai dua lapis. Ukuran, bahan sareng kelir tiasa dikustomisasi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda.

Méja Makan Anu Berkualitas Tinggi

Desain na langsing jeung Srimanganti. Éta diakuan salaku desain super minimalis anu ngagambarkeun gaya hirup anyar.

Sapotong badag sabak keramik anu kuat sareng ipis linggih dina opat dampal suku baja anu kuat. Tanpa hiasan anu sanés, éta menonjol di leuweung méja makan di pasar. Éta sampurna ngabantosan kana sababaraha gaya interior anu béda.

L023A + B
Panjelasan Produk
Méja Pusat Perabotan Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
L023A Méja Puseur 1200 * 800 * 325mm 600 * 600 * 445 mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan Marmer jieunan, Kulit Pelana Gray Gray
Kaki tuang  Kaki Baja + Kulit Pelana  

 

L023A
L016A + B
Panjelasan Produk
Méja Pusat Perabotan Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
L016A Méja Puseur Ø1200 * 390mm Ø800 * 460mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan Emas stainless steel, marmer alami abu abu pizza
Kaki tuang  Suku Baja  
L016A
L013A + B
Panjelasan Produk
Méja Pusat Perabotan Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
L013A Méja Puseur 1000 * 1000 * 350mm 760 * 760 * 450 mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan Kulit Pelana Premium , Baja Hideung, Ék
Kaki tuang  Suku Baja  
L013A
L012
Panjelasan Produk
Méja Pusat Perabotan Modern
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
L012 Méja Puseur 1300 * 780 * 400mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan Veneer haseup, 304 titanium stainless steel dilapis
Kaki tuang  Suku Baja  

 

ET-023-2
T009
Panjelasan Produk
Méja Makan Modern Parabot
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
T009 Méja tuangeun Ø130 * 750 mm Ø150 * 750mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan Diimpor Walnut / Marmer Alam
Kaki tuang  Kaki Baja + Kulit Pelana  

 

T009
T006
Panjelasan Produk
Méja Makan Modern Parabot
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
T006 Méja tuangeun 1630 * 800 * 760 mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan Diimpor Walnut / Marmer Alam
Kaki tuang  Suku Baja  

 

T006
T-TA17
Panjelasan Produk
Méja Makan Modern Parabot
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
T-TA17 Méja tuangeun Ø1200 * 760 mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan Baja, Kulit Pelana Premium , Diimpor Walnunt Veneer
Kaki tuang  Suku Baja  

 

T-TA17-2
T013
Panjelasan Produk
Méja Makan Modern Parabot
Gambar Spésifikasi Ukuran (L * W * H)
T013 Méja tuangeun 1790 * 1100 * 745mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan  Bodas Marmer Bodas
Kaki tuang  Suku Baja  
T013

Pilihan séjén

Ranjang

SOFA

KORSI

KABINET

LAIN-LAIN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami