• Turnable Sliding System

Sistem Ngageser Turnable

MDTD25

Sistem partisi MEDO slidig ngarusak urutan aslina wangunan kalayan bentuk kahirupan anu unik. Tetep struktur bumi aslina sareng nyuntik unsur-unsur énggal dina kahirupan modéren. Kombinasi waktos statis sareng rohangan dinamis masihan kabébasan pikeun kagiatan hirup sareng mendakan kasaimbangan lengkep antara dinamis sareng statis.


Detil Produk

Tanda Produk

Sederhana TAPI TEU Sederhana SAHAJA TAPI TEU SANGKA GAMPANG

MD-25TG

Sistem Partisi Gésér

Sliding partition mangrupikeun produk anu diperyogikeun dina arsitéktur minimalis. Kusabab produk sorangan mangrupakeun pandangan anu saé!

Bingkai Sime, panel ageung, max si2e per panel 2000mm * 200rm, henteu aya milion anu sumping.

Nalika anjeun opon panto na ngaleungit.

Nalika anjeun nutupkeunnana, panto henteu ngan ukur masalah anu hadé dina sesak cai, kedap udara sareng drainase pikeun nyayogikeun sate sareng sora horme, tapi ogé kaéndahan luar biasa pikeun arsitektur.

Turnable Sliding Door2
Turnable Sliding Door
Turnable Sliding Door3
Turnable Sliding Door4

MEDO Turnable Sliding System ngamungkinkeun sadaya panel ngageser sareng ngahurungkeun sababaraha juru pikeun tungtungna dilebetkeun kana témbok, nyayogikeun pangaruh tina "tembok anu ngaleungit" ku pandangan 360 derajat anu teu diblokir.

Unggal panel tiasa silih geser mandiri. Kalayan sistem roller khusus, panel ngalih sacara bébas sareng lancar bahkan dina ukuran ageung, anu muka kamungkinan pikeun arsiték anu hoyong ngadamel panto ukuran témbok. Kalayan desain bingkai langsing, tampilan dimaksimalkeun dugi ka wates na.

Turnable Sliding Door5

90 ° sareng 270 ° bubuka kalayan sudut pandang anu lega

Turnable Sliding Door6

Muka 90 ° sareng 270 ° kalayan metoda bubuka anyar pikeun rohangan hirup anu énggal.

Gésér sudut bébas ngageser kalayan 360 * bukaan pinuh.

90 ° sareng 270 ° bubuka kalayan sudut pandang anu lega

icon11

Éstétika ekstrim

Panto ngageser horisontal ngagabung sareng gedong pikeun ngawangun novél leyuran luar, masihan gedong épék fasip minimalis. The konsép desain témbok transparan mawa perméabilitas anu hadé sareng kanyamanan ka pangguna, sahingga visi sareng tindakan anjeun tiasa dibébaskeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami